понеділок, 24 вересня 2018 13:51

Назвали причину затримки виходу фінального сезону "Гри престолів"

Назвали причину затримки виходу фінального сезону "Гри престолів"
Фінальний сезон "Гри пристолів" вийде не раніше весни 2019 року Фото: Буг

Продюсери серіалу "Гра престолів" Девід Бениофф і Ден Вайс розповіли, чому заключний сезон вийде не раніше весни 2019-го.

"Останній сезон доведеться почекати, тому що це найбільший проект із усього, що ми коли-небудь робили. Ми майже рік провели в Белфасті, де або готувалися до зйомок, або знімали. Думаю, коли люди самі все побачать, вони зрозуміють, чому нам знадобилося стільки часу. Заключний сезон найкрутіший за все, що ми намагалися зробити раніше, - пояснив Бениофф для Variety.

Новий сезон буде коротшим від попереднього - 6 епізодів. Проте творці обіцяють найбільшу бойову сцену в історії серіалу. Тільки на її зйомки знадобилося 11 тижнів. За кількістю смертей останній сезон значно перевершує всі минулі сезони разом узяті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували перший тизер нового сезону "Гри престолів"

Зараз у розробці знаходиться приквел під робочою назвою "Довга ніч", дія якого розгорнеться за 8 тис. років до вторгнення Таргаріена, коли на світ опустилася зима, що тривала ціле покоління.

Автор першоджерела Джордж Р. Р. Мартін вважає, що "Гра престолів" могла б тривати довго. Як мінімум ще 5 сезонів.

"Ми могли б зробити 11-й, 12-й і 13-й сезони. Девід Бениофф і Ден Вайс постійно повторювали, що їм вистачить і 7. Ми вмовили їх зробити 8, але не більше. Років 5 тому вони говорили 7, а я говорив 10, але у результаті вони перемогли, тому що це їхній проект. Стараннями акторів, продюсерів і сценаристів ми змогли досягти певного рівня респектабельності. Тепер ми рівні з іншими жанрами. І ми ще не закінчили з Вестеросом, у нас достатньо історій у запасі", - каже письменник.

Британська актриса і головна героїня відомого фентезійного серіалу "Гра престолів" 31-річна Емілія Кларк зробила нове татуювання з 3 драконами.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причину затримки виходу фінального сезону "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі