субота, 05 березня 2022 04:55

Американці виступають за закриття неба над Україною – опитування

Американці виступають за закриття неба над Україною – опитування
США та НАТО мають закрити небо над Україною, вважають американці. ФОТО: pixabay.com

Близько 74% американців виступають за закриття неба над Україною Сполученими Штатами та НАТО.

80% людей вважають, що США повинні припинити купувати російську нафту, згідно результатів соціологічного дослідження, яке провело Reuters.

Біля 81% американців вважають, що Вашингтон має запровадити додаткові санкції проти Росії. А 77% опитаних заявили, що США повинні конфіскувати активи російських мільярдерів. Особливо тих, які пов'язані з Володимиром Путіним.

72% американських громадян виступають за надання Україні зброї. А 74% вважають, що Сполучені Штати повинні приймати українських біженців.

Опитування Reuters проводило в онлайн-форматі. Участь у ньому взяла 831 особа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі США неймовірно підтримують Україну – соціологія

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Американці виступають за закриття неба над Україною – опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі