субота, 11 травня 2013 15:25

Трансвеститів від жінок у Таїланді розрізняють за зростом і розміром рук
9

Фото: Фото: надані Вадимом Марчуком

Кияни Анна і Вадим Марчуки провели медовий місяць у Таїланді.

"Країна здивувала своїми стравами, храмами, людьми, - каже Вадим Марчук. – Як тільки приїхали у Бангкок, по дорозі дві години стояли в пробках. Пошкодували, що сіли в автобус. Швидше б було на триколісному таксі – моторикші. Він легко об'їжджає затори і швидко довозить у потрібне місце. За ціною дешевше за таксі".

За день подружжя випивало по 3-5 літрів води.

"У Таїланді дуже душно і спекотно. Таке враження, що цілий день сидиш у сауні. Скупався, виходиш з води і за 5 хвилин уже сухий і пітний. Жили у 5-зірковому готелі. За путівку на двох заплатили 1,7 тисяч доларів. Зустріли подружжя з Петербурга, які прилетіли у Бангкок своїм ходом. Знімали готель за 50 доларів на добу. За 10-15 доларів у столиці Таїланду можна винайняти хостел на ніч".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будинок на колесах" дають в оренду за 1500 гривень

Радить обмінювати долари і євро на місцеві бати у банках.

"У банках та обмінних пунктах курс завжди вигідніший, ніж в готелі та супермаркеті, - говорить Вадим. – Цікаво, що курс обміну залежить від номіналу купюри. Чим менше сума, тим менший курс бата. За один долар на вулиці можна купити пачку фруктів чи спробувати кілька тайських страв. Не раджу спокушатись на гарну на вигляд запечену курочку чи сосиску. Як правило, вулична їжа дуже гостра. Кусаєте сосиску, а таке враження, що набрали повний рот червоного перцю. За долар можна купити дві пляшки негазованої води або соку. За цю ж суму у супермаркетах і на вулиці продають вже почищені, нарізані і запаковані ананаси і манго у пластикових тарілках з виделками".

Радить відвідати Королівський палац і Храм ранкової зорі чи Храм Аруни – богині світанку.

"У буддистських храмах завжди багато місцевих. Коли вони моляться, б'ють у дзвони, бо вважають, що так Будда швидше їх почує. Деякі статуї Будди мають по 10-15 метрів у висоту".

В один з останніх днів відпочинку подружжя з'їздило у курортне містечко Паттайя.

"Такої кількості трансвеститів я в житті не бачив. Від жінок трансвеститів у Таїланді туристи розрізняють за ростом і розміром рук. Дружина казала, що вони навіть красивіші за тайок. Екскурсовод розповідав, що про пластичну операцію зі зміни статі тут дехто мріє, бо це шанс гарно заробляти на проституції і у концертних шоу-програмах. Жінці легше влаштуватися на роботу перукарем, масажистом, офіціантом чи гідом. Паттайю ще називають сексуальним Діснейлендом. До чоловіків повії чіпляються прямо на вулицях".

Зараз ви читаєте новину «Трансвеститів від жінок у Таїланді розрізняють за зростом і розміром рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі