понеділок, 10 грудня 2007 16:11

Залишилося сім путівок до плей-офф Ліги чемпіонів

Залишилося сім путівок до плей-офф Ліги чемпіонів

Сьогодні та завтра відбудуться матчі заключного туру групового турніру Ліги чемпіонів. У першому раунді плей-офф  гратимуть 16 команд. 9 із них уже відомі: англійські "Челсі", "Манчестер Юнайтед" та "Арсенал", італійські "Мілан", "Інтер" та "Рома", іспанські "Барселона" та "Севілья"й шотландський "Селтік".

У групі А грають португальський "Порту", французький "Олімпік" із Марселя, англійський "Ліверпуль" і турецький "Бешикташ". Шанс продовжити боротьбу мають усі чотири команди. Найкращі шанси в "Порту", якому вдома достатньо зіграти внічию з "Бешикташем". Туркам же треба лише перемога. Переможець матчу "Марсель" — "Ліверпуль" також вийде до 1/8 фіналу. Якщо в Марселі буде нічия, а "Порту" не програє, з португальцями пройде "Марсель". Якщо "Бешикташ" виграє, а гра в Марселі закінчиться нічиєю, — турки та "Ліверпуль". Матч "Марсель" — "Ліверпуль", який розпочнеться 11 грудня о 21.45, транслюватиме ТРК "Україна" у прямому ефірі.

Із групи В вийшов "Челсі". На другу путівку претендують норвезький "Русенборг" та німецький "Шальке". Вони зустрічаються в Німеччині. Господарів влаштує лише перемога. Сьогодні о 21.45 пряму трансляцію матчу розпочне телеканал "Спорт-1".

У групі С грають іспанський "Реал", грецький "Олімпіакос", німецький "Вердер" та італійський "Лаціо". "Реал" та "Олімпіакос" приймають "Лаціо" та "Вердер" відповідно. Іспанців та греків влаштує нічия. Суперникам треба перемога. Якщо гості виграють в обох зустрічах, то "Вердер" пройде, а інших суперників розсудить підсумкова різниця м"ячів.

Група D уже зіграла. Вийшли "Мілан" та "Селтік".

Із групи Е забезпечила собі місце в плей-офф "Барселона". Шотландський "Рейнджерс" та французький "Ліон" боротимуться за другу путівку. Кращі шанси мають британці. "Рейнджерс", по-перше, грає вдома, по-друге, може задовольнитися нічиєю.

У групі F все зрозуміло. "МЮ" та "Рома" — у 1/8 фіналу, португальський "Спортінг" — в 1/16 фіналу Кубка УЄФА, київське "Динамо" вилетіло з єврокубків. Матч "Спортінг" — "Динамо" 12 грудня о 21.45 у прямому ефірі транслюватиме "1+1".

"Інтер" став переможцем групи G. Він гратиме на виїзді з нідерландським ПСВ, якому треба лише перемагати. Але навіть виграш не гарантує голландцям вихід до 1/8 фіналу. Головний претендент на друге місце — турецький "Фенербахче". Він має 100-відсотковий показник. Удома йому треба виграти в російського ЦСКА. Армійці завершили внутрішній чемпіонат ще місяць тому, а з єврокубків вилетіли.

У групі Н лише одне запитання: хто стане першим — "Севілья" чи "Арсенал". Щоб перемогти в групі і провести повторний матч 1/8 фіналу вдома, "Севільї" треба перемогти у Празі місцеву "Славію", яка гарантовано гратиме в 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Якщо в Чехії — нічия, а "Арсенал" виграє вдома в румунської "Стяуа", — лондонці будуть першими.

Зараз ви читаєте новину «Залишилося сім путівок до плей-офф Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі