середа, 14 листопада 2007 17:37

"Ворсклі" зарахували технічну поразку

Бюро Професіональної футбольної ліги зарахувало полтавській "Ворсклі" технічну поразку за виїзний матч 16-го туру проти луганської "Зорі". Поєдинок мав відбутися в неділю, але через несприятливі кліматичні умови полтавці, які вирішили прибути до Луганська чартерним авіарейсом у день гри, не змогли дістатися міста.

— Сподівалися, що керівництво "Зорі" захоче здобути три очки на футбольному полі, — каже віце-президент "Ворскли" Дмитро Яворський. — Але луганцям краще виграти на папері. Ситуацію ми врахуємо й надалі перестраховуватимемося.

Головний тренер "Зорі" Олександр Косевич парирував ці закиди:

— Кілька років тому через незадовільний стан газону в Борисполі не відбувся матч "Борисфен" — "Ворскла". Господарі пропонували перенести його на пізніший термін, але полтавці не погодилися й не думали про три очки на папері.

Минулого сезону технічну поразку присудили львівським "Карпатам", які через епідемію грипу не вийшли на матч проти харківського "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «"Ворсклі" зарахували технічну поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі