вівторок, 25 серпня 2009 18:52

Воронін допоміг відзначитися Торресу

Мюнхенська "Баварія" у трьох матчах чемпіонату Німеччини здобула одне очко — такого старту команда не знала 43 роки. У суботньому виїзному матчі проти "Майнцу" підопічні Луї Ван Галя за відсутності травмованого лідера Франка Рібері поступилися 1:2, причому не забили жодного гола у ворота суперника — захисник господарів Новескі "відзначився" автоголом. Українець Анатолій Тимощук відіграв за "Баварію" другий повний матч поспіль, і за оцінкою німецької преси, був одним із найгірших.

Тимощук визнає наявність проблем:

— Бракує впевненості у своїх діях і мені, і команді. Діємо незібрано, пропускаємо голи після дитячих помилок.

У наступному турі 29 серпня "Баварія" прийме "Вольсбург" (19.25, ТК "Футбол"), чемпіона країни. "Вовки" поступилися вдома "Баєру" — 2:4.

У чемпіонаті Англії прекрасно стартував "Челсі". Три матчі — дев"ять очок. Проте майже без участі Шевченка. Лише у другому турі Андрій з"явився на полі на 3 хвилини, а на суботній матч проти "Фулхема" не потрапив до заявки. Тренеру Карло Анчелотті дорікнути поки що неможливо: "Фулхему" забивали Дрогба й Анелька — основні форварди команди. Окрім "Челсі", не втрачають очок "Тоттенхем", "Арсенал" і "Манчестер Сіті", за який активно забиває тоголезець Адебайор. 29 серпня "Арсенал" гратиме у гостях проти "Манчестер Юнайтед" (19.15 , "Спорт-2")

"Ліверпуль" програв другий матч. Удома "червоні" поступилися "Астон Віллі" — 1:3. Андрій Воронін вийшов на поле на 65-й хвилині і взяв участь у комбінації, що закінчилася взяттям воріт гостей — відзначився Фернандо Торрес.

Чемпіон Італії — "Інтер" — стартував із домашньої нічиєї проти "Барі". Гості вісім років не грали у вищій лізі, але могли навіть виграти — на 91-й хвилині південна команда втратила шанс забити переможний гол. "Інтер" натомість забив із сумнівного пенальті — м"яч на рахунку Ето"О. У "Барі" відповів білорус Віталій Кутузов.

"Ювентус" переміг "К"єво" — 1:0, а "Мілан" перервав півторамісячну серію без перемог у основний час. Підопічні Леонардо виграли у Сієні 2:1. Найближчої суботи "Мілан" та "Інтер" очікує очний матч (21.45, "Спорт-1").

Зараз ви читаєте новину «Воронін допоміг відзначитися Торресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі