вівторок, 30 квітня 2013 06:00

"Володимир покладе його, коли захоче"

У суботу, 4 травня, на САП-Арені в німецькому місті Мангейм чемпіон світу у надважкій вазі за трьома основними версіями Володимир Кличко, 37 років (59 перемог, 50 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх) проведе черговий захист своїх титулів. Суперником українця буде італієць, 28-річний Франческо П'янета (28 перемог, 15 нокаутів, нуль поразок, одна нічия). Початок трансляції вечора боксу на телеканалі "Інтер" 4 травня о 22.30.

Аналізуємо бій із боксером-професіоналом росіянином Євгеном Орловим, 34 роки. Він 2009 року поступився П'янеті за очками у 8-раундовому поєдинку. А торік спарингував із Кличком-молодшим.

— Упевнений, що з часу мого бою з П'янетою, попри проблеми зі здоров'ям, Франческо став кращий і досвідченіший (П'янеті у 2009 році поставили діагноз рак. Перемігши хворобу, наприкінці 2010 року він повернувся в ринг. — "ГПУ"), — каже експерт. — Чогось особливого я в ньому не помітив. Я виступав у гостях і на перемогу не сильно розраховував. Тільки якщо б нокаутував суперника. Загалом бій мені здався легким.

Орлов не бачить у П'янети шансів перемогти Кличка.

— Дуже здивувався, що вибір Кличка впав на П'янету, — каже — У нього немає таких сильних сторін, щоб здолати Володимира. Те, що Франческо — шульга, не має значення. Жодного! Цей бій буде приблизно такий, як у Віталія Кличка з Альбертом Сосновським (2010 року українець легко переміг поляка нокаутом у 10-му раунді. — "ГПУ"). Володимир покладе його, коли захоче. Для шоу почекає до шостого раунду — довше буде вже неприродно. Я до Франческо ставлюся без упередженості, він вправний боксер і хороша людина, приємний і ввічливий у спілкуванні. Але нокаут неминучий.

Експерту хотілося б бою Кличка молодшого проти британця Тайсона Ф'юрі.

— Володимирові потрібно вибирати собі супротивників потужніших, — вважає Орлов. — Я з цікавістю дивився останній бій Ф'юрі в США (20 квітня 2013 року 206-сантиметровий британець нокаутував у сьомому раунді американця Стіва Канінгема. — "ГПУ"). Думаю, Тайсону Ф'юрі також не здолати чемпіона. Але, погодьтеся, їхній бій буде справжнім видовищем

Зараз ви читаєте новину «"Володимир покладе його, коли захоче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі