середа, 26 травня 2010 01:31

До Львова прилетів Дон Кінґ

24 травня до Львова прилетів американський промоутер Дон Кінґ, 78 років. Підсумком його візиту до столиці Галичини стало підписання трирічного контракту з екс-чемпіоном світу з боксу за версією WBA у вазі до 63,5 кг львів"янином 32-річним Андрієм Котельником.

В аеропорту Дона Кінґа зустрічали Андрій, директор промоутерської компанії АК1 Петро Мисишин, консультант Кінґа — Павел Говзман, а також кількадесят журналістів.

Дон Кінґ одягнений скромно. Чорна шкіряна куртка, прості кросівки, сорочка, вельветові штани.

Доки виносили багаж, гість залюбки фотографувався з усіма охочими. Був у доброму гуморі, голосно жартував, часто вигукував: "Слава Юкрейніан!"

Після цього Кінґ і Котельник зі своїми помічниками поїхали до ресторану "Шекспір". Він належить депутату Львівської міської ради Петру Адамику, який став співорганізатором приїзду американця.

Учора Дон Кінґ завітав до львівської Ратуші. Спершу зустрівся за зачиненими дверима із міським головою Андрієм Садовим. Потім дав прес-конференцію в малому сесійному залі.

Там зібралося близько 100 осіб, значно більше, ніж може вмістити приміщення. Багато хто стоїть. Фотокореспонденти сидять попереду.

Дон Кінґ, як завжди, веселий. Одягнений у джинсову куртку. На руках по два діамантові персні. Говорить голосно, постійно жартує і сипле компліментами. Відповіді на запитання закінчує натхненно: "Слава Юкрейніан".

Андрій Котельник повідомляє, що контракт із компанією "Дон Кінґ Продакшенс" підписав сьогодні о сьомій ранку після 7-годинних нічних переговорів. Він розрахований на три роки. Щороку Андрій має провести не менше двох боїв. Найближчий — 7 серпня в Сент-Луїсі, США, проти Девона Александера, бійця Дона Кінґа. На кону — титули чемпіона світу за версіями WBC та IBF, якими володіє американський боксер.

Дон Кінґ, відповідаючи на запитання кореспондента "ГПУ", запевняє, що суддівство буде об"єктивним.

— Переможе той, у кого більше таланту, здібностей.

Зараз ви читаєте новину «До Львова прилетів Дон Кінґ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі