неділя, 01 квітня 2007 15:11

"Ювентус" купить Фрінгса

Туринський "Ювентус" продовжує комплектувати команду, яка наступного сезону знову виступатиме у вищій лізі чемпіонату Італії. Концерн "Фіат", який підтвердив свої спонсорські зобов"язання перед клубом, виділив 150 млн євро на придбання нових футболістів.

Із наступного сезону за "Ювентус" уже виступатимуть боснійський півзахисник Хасан Саліхамиджич та оборонець Зденек Грігера. Крім того, найтитулованіший італійський клуб домовився з німецьким "Вердером" про придбання опорного півзахисника збірної Німеччини Торстена Фрінгса, 30 років. Із гравцем буде укладено п"ятирічний контракт, а "Вердеру" дістанеться 9 млн євро.

Зарплатня Фрінгса становитиме 2 млн євро на рік.

"Ювентус" залюбки користувався послугами німецьких легіонерів. На початку 90-х за "Стару Синьйору" виступали оборонці Юрген Колер та Штефан Ройтер та півзахисник Андреас Меллер. 1993-го вони допомогли клубу виграти Кубок УЄФА.

Окрім Фрінгса, до "Ювентуса" може перейти центральний захисник дортмундської "Борусії" та збірної Німеччини Крістоф Метцельдер, 26 років. Також "біло-чорні" претендують на півзахисника французького "Бордо" Ріо Мавуба та нападачого нідерландського "Аякса" Клауса-Яна Хунтелаара.

Нині у вищій лізі чемпіонату Італії не грає жоден німецький футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" купить Фрінгса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі