четвер, 08 квітня 2010 03:49

Україна зіграє з Нідерландами у Донецьку

11 серпня футбольна збірна України проведе товариський матч проти команди Нідерландів. Він відбудеться на 50-тисячній "Донбас Арені" в Донецьку.

У своїй історії українська збірна тричі грала в цьому місті. У серпні 2003-го тодішні підопічні Леоніда Буряка поступилися в товариській зустрічі румунам — 0:2. За кілька тижнів зіграли внічию — 0:0 — з північноірландцями у відбірному циклі Євро-2004. Ті матчі відбувалися на стадіоні "Шахтар".

"Донбас Арена" вперше прийняла зустріч збірної України торік 18 листопада. Команда Олексія Михайличенка програла грекам 0:1 і не змогла вийти до фінальної частини Кубка світу. Поєдинок не зібрав аншлагу, і після нього президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив, "що Україна грала у ворожому лігві".

— Спробуємо зламати неприємну традицію, — каже "ГПУ" віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул. — Нам хочеться, щоб національна команда виграла саме в Донецьку.



Розклад товариських матчів збірної України 2010 року


25 травня, вівторок — Україна—Литва (Харків)

29 травня, субота — Україна—Румунія (Львів)

2 червня, середа — Норвегія—Україна (Осло)

11 серпня, середа — Україна—Нідерланди (Донецьк)

3 вересня, п"ятниця — Польща — Україна (польське місто уточнюється)

Також 2010-го Україна планує зіграти 7 вересня, 8 і 12 жовтня, 17 листопада. Суперники не визначені.

Зараз ви читаєте новину «Україна зіграє з Нідерландами у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі