пʼятниця, 23 вересня 2011 08:15

У Києві "Динамо" двічі поспіль розбивало "Шахтар"

24 вересня відбудеться головний матч футбольного чемпіонату України. Київське "Динамо" зіграє проти донецького "Шахтаря". Обидві команди після 10 турів мають однакову кількість очок — по 26. "Шахтар" формально посідає перше місце, маючи кращу різницю забитих і пропущених м'ячів.

Переваги "Шахтаря"

1. Добір гравців

"Шахтар" має найкращі фінансові можливості серед інших українських клубів. Відповідно, у комплектації їм рівних немає. Насамперед це стосується атакувальної лінії команди, де грають футболісти, яких залучають до національної збірної Бразилії, — Фернандіньйо та Жадсон.

2. Кадрові проблеми суперника

У "Динамо" не зіграє дискваліфікований форвард Артем Мілевський. Півзахисник Олег Гусєв тільки відновився після травми. Навряд чи він вийде на поле. Це ж стосується і ключового оборонця Тараса Михалика.

3. Гра Олександра Шовковського

Основний голкіпер "Динамо" грубо помиляється в кожному вересневому матчі.

Переваги "Динамо"

1. Нинішня форма

"Динамо" подолало спад у грі. Кияни програли "Рубіну" 3 серпня і з того часу провели 10 поєдинків у різних турнірах. Дев'ять разів перемогли, одного разу зіграли внічию.

2. Стандартні ситуації

"Шахтар" погано захищається за розіграшу "стандартів" біля своїх воріт — йому забиває навіть "Волинь". У "Динамо" зате набув кондицій Алієв, який знову "знайшов" свій удар

3. Мотивація

"Динамо" не вигравало чемпіонат два сезони, але за цей час незмінно перемагало "Шахтар" удома — 3:0. Для киян надважливо виграти чемпіонат, навіть принісши в жертву матчі Ліги Європи. Натомість суперник невдало стартував у Лізі чемпіонів і триматиме в голові наступний поєдинок у цьому турнірі.

 

Футбол. Чемпіонат України. Прем'єр-ліга. 11-й тур

"Динамо" (Київ) — "Шахтар" (Донецьк)

24 вересня, субота, Київ. Стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Початок — 20.00

ТБ: "1+1"

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві "Динамо" двічі поспіль розбивало "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі