середа, 10 листопада 2010 02:00

Торрес забив "Челсі" два м'ячі

Фернандо Торрес, 26-річний іспанський нападник "Ліверпуля", забив два голи у ворота лондонського "Челсі" у центральному матчі 11-го туру англійської прем'єр-ліги. Тепер на рахунку футболіста є чотири м'ячі.

— Я щодня почуваюся дедалі краще, — каже іспанець. — Минулий сезон завершився для мене не найкращим чином. Потім не зміг показати максимум на чемпіонаті світу у Південній Африці. Мої виступи затьмарила низка травм. Не знаю, чи скоро вийду на пік форми.

Торрес перейшов у "Ліверпуль" з мадридського "Атлетико" 2007-го. У дебютному сезоні забив 20 м'ячів. У літнє міжсезоння ходили чутки про можливий перехід Фернандо у "Челсі" та "Манчестер Сіті". Суму трансферу нападника оцінювали в 70 млн фунтів.

"Ліверпуль" був серед трійки аутсайдерів. У перших восьми турах команда перемогла лише раз. Зате три поспіль перемоги дозволили підопічним Роя Ходжсона набрали 15 очок і піднятися на дев'яту сходинку. Відстань до четвірки найкращих становить лише п'ять балів.

Поразка від "Ліверпуля" стала для "Челсі" другою у чемпіонаті. Команда Карло Анчелотті має 25 пунктів в активі і продовжує лідирувати. На два очки до "синіх" наблизився "Манчестер Юнайтед". "Червоні дияволи" перемогли одного з аутсайдерів ліги "Вулвергемптон" — 2:1. "Дублем" відзначився Пак Джи Сун.

У день матчу наставник МЮ 68-річний Алекс Ферґюсон відзначив 24 роки своєї роботи з командою. Шотландець на "Олд Траффорд" офіційно побив рекорд безперервного перебування на цій посаді за 132 роки історії клубу. Раніше він належав Метту Басбі. Також поєдинок проти "вовків" став для Ферґюсона 1350-м на чолі манкуніанців.

Третім у прем'єр-лізі йде суперник донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів лондонський "Арсенал" Після поразки на "Донбас Арені" каноніри програли вдома "Ньюкаслу" — 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Торрес забив "Челсі" два м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі