вівторок, 18 січня 2011 02:00

Стороженко вимагає скликання позачергового конгресу

38 із 49 колективних членів Федерації футболу виступають за проведення позачергового Конгресу ФФУ. На ньому з'ясовуватимуть можливу відставку президента організації Григорія Суркіса. Таку інформацію минулої п'ятниці оприлюднив Сергій Стороженко, перший віце-президент ФФУ. Він надіслав дані щодо позиції більшості колективних членів ФФУ до ФІФА та УЄФА.

— Прийняте рішення було вільним та прозорим, воно відбулося із дотриманням усіх міжнародних норм, — зауважує Стороженко.

15 грудня провели Конгрес ФФУ, на якому частина делегатів підняла питання щодо відставки Суркіса. Воно не значилося у порядку денному, тому було відхилене. Проте опозиційні до Григорія Михайловича делегати не вгамувалися і почали збирати голоси для скликання позачергового конгресу та розгляду питання щодо відставки президента ФФУ. Для цього треба зібрати дві третини голосів колективних членів ФФУ. За словами Стороженка, таких три чверті.

Прес-служба Федерації заперечує інформацію Стороженка.

— Це його особисте бачення ситуації. ФФУ не уповноважувала жодного зі своїх віце-президентів інформувати про позицію колективних членів Федерації. ФФУ вивчає 21 первинний протокол щодо недоцільності проведення позачергового конгресу.

Чи проводити позачерговий конгрес, має вирішувати виконком ФФУ. Відтепер на його засідання журналістів не пускатимуть. Стороженко говорить, що виконком мав зібратися учора, але у прес-службі ФФУ цю інформацію спростували. Термін проведення виконкому уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «Стороженко вимагає скликання позачергового конгресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі