пʼятниця, 27 липня 2007 07:00

Шевченка в "Мілані" не буде

Український форвард лондонського "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, не перейде в свій колишній клуб "Мілан". Про це заявив віце-президент "червоно-чорних" Адріано Ґалліані.

— Перед закриттям трансферного вікна "Мілан" придбає серйозного форварда не з країни ЄС. Але це буде не Шевченко. Попри всі наші зусилля, нам не вдалося повернути Андрія в клуб, у якому він провів свої найкращі роки, — каже Ґалліані.

Потенційними новачками "Мілана" можуть стати Самуель Ето"О з "Барселони", 18-річний Алешандро Пато з бразильського "Інтернасіоналя" та Ваґнер Лав з московського ЦСКА. Усі ці нападники не мають паспорта громадянина ЄС.

За чутками, "Мілан" пропонував за Шеву від $15 до $25 млн. "Челсі" просив $35 млн.

У свою чергу українець не раз наголошував на своєму бажанні залишитися в Лондоні. Нещодавно тренер "аристократів" Жозе Моурінью заявив, що Шевченко може стати ключовою фігурою команди в наступному сезоні.

25 липня газета "Таймс" склала перелік 50 найневдаліших трансферів в історії англійської прем"єр-ліги. Перехід Шевченка за $60 млн з "Мілана" в "Челсі" став 26-м у списку. Сьоме місце в ньому посідає Сергій Ребров. Шість років тому "Тоттенхем" виклав за нього $20 млн.

Зараз ви читаєте новину «Шевченка в "Мілані" не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі