пʼятниця, 17 червня 2011 00:30

Сеуканда звільнили із "Сокола"

Керівництво київського хокейного клубу "Сокіл" звільнило головного тренера команди Олександра Сеуканда. Його наступником стане 41-річний Олександр Годинюк, колишній тренер юніорської збірної України.

— Сеуканд працював у "Соколі" 17 років, — каже "ГПУ" голкіпер команди Ігор Карпенко, 35 років. — Можливо, керівництво клубу вирішило, що настав час змін. Хоча мені було комфортно працювати з Олександром Юрійовичем — він завжди довіряв і ставив у ворота навіть після важких травм. Думаю, з Годинюком команда гратиме у більш атакувальний хокей.

У сезоні, що добіг кінця, "Сокіл" посів сьоме місце в регулярному чемпіонаті Білорусі. У плей-офф він вибув із першого ж раунду, поступившись гродненському "Неману". У фіналі чемпіонату України програли донецькому "Донбасу"

— Команда зазнала серйозних фінансових проблем, Сеуканду важко було налаштувати гравців, — говорить Карпенко. — Звідси й незадовільні спортивні результати. Наступного сезону в чемпіонаті Білорусі "Сокіл" не гратиме. Не уявляю, як розвиватиметься і що з ним буде. Сам навряд чи залишуся: контракт закінчився, а нового ніхто не пропонував. Та й гроші заборговані треба ще отримати. Там така сума, що вистачить на якісне іноземне авто.

Зараз ви читаєте новину «Сеуканда звільнили із "Сокола"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі