пʼятниця, 14 травня 2010 02:47

Сергій Дзінзірук дебютує в Америці в ніч проти суботи

Автор: фото з сайту www.boxnews.com.ua
  Сергій Дзінзірук раніше проводив бої у Німеччині
Сергій Дзінзірук раніше проводив бої у Німеччині

34-річний українець Сергій Дзінзірук (36 перемог, 22 нокаути, нуль поразок, нуль нічиїх) повертається на ринг після півторарічної перерви. У ніч на суботу в передмісті Лос-Анджелеса він проведе свій дебютний поєдинок у США. До цього Дзіня боксував виключно в Євразії.

Для броварчанина це буде шостий захист титулу чемпіона світу за версією WBO у вазі до 69,8 кг. Суперник — уродженець Австралії, який живе в Лос-Анджелесі, Девід Доусон, 32 роки (34 перемоги, 24 нокаути, одна поразка, нуль нічиїх).

Поєдинок Дзінзірук — Доусон стане центральною подією вечора боксу, який організовують співпромоутери українця Геррі Шоу та Арт Пелулло. Транслюватиме бій телеканал "Шоутайм".

Суперником українця мав стати Шерзод Хусанов. Але в узбека виникли проблеми із візою, тому американські співпромоутери Сергія підшукали  заміну.

— Зазвичай заміна противника в останню хвилину не є добре, — каже чемпіон сайта  pound4pound.com. — Ми готувалися до іншого бійця. Але я ознайомився зі стилем Доусона і не думаю, що він для мене буде надто великою проблемою. Я готовий перемогти будь-кого.

Незважаючи на тривалий простій, авторитетні англомовні сайти досі вважають Сергія Дзінзірука найсильнішим боксером свого дивізіону, ставлячи вище таких зірок, як Альфредо Ангуло, Антоніо Маргаріто, Корі Спінкс і Юрій Формен.

Броварчанин ушосте захищатиме титул чемпіона світу

— Я бачив Дзінзірука, — пише у своєму блозі на espn.go.com аналітик Ден Рафаель. — Він — технар, хороший боксер. У нього великий талант. Багато залежатиме від того, як він виступить на "Шоутайм". Якщо Дзінзірук переможе, його чекатимуть великі бої.

Щодо Девіда Доусона, то зірок із неба в профі-боксі він не хапав, завоювавши декілька малозначних титулів. Єдиної поразки він зазнав 2007 року — поступився за очками своєму непереможному співвітчизнику Деніелу Гілу. Відтоді Доусон здобув п"ять перемог. Паралельно австралієць на прізвисько Скеля виступає в кікбоксингу і тайському боксі. Він — дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу.

— Гадаю, у Дзінзірука будуть великі проблеми з моєю рухливістю, потужністю, швидкістю і боксерськими навичками, — каже Доусон в інтерв"ю одному з австралійських сайтів.

Для Девіда бій з українцем також буде дебютом у США.

Вартість квитків на боксерське шоу — $25–85.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дзінзірук дебютує в Америці в ніч проти суботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі