вівторок, 14 вересня 2010 07:19

"Шахтар" недбало поставився до "Оболоні"

 

Головна сенсація дев"ятого туру чемпіонату України — виїзна поразка донецького "Шахтаря" від столичної "Оболоні". "Пивовари" перемогли — 1:0. Єдиний гол у матчі забив нападаючий Павло Худзік.

— Програш "Шахтаря" можна пояснити двома причинами, — каже нам колишній гравець збірної СРСР Анатолій Коньков, 60 років. — Перша — поєдинок відбувався після того як проводили свої матчі національні збірні. У провідних клубних команд після цього завжди виникають проблеми. По-друге, "Шахтар", вочевидь, недооцінив суперника і більше думав про наступну гру — у Лізі чемпіонів проти сербського "Партизана". Гірники губляться на полі, якщо проти них грають жорстко. А "Оболонь" особливо не церемонилася — воювала на кожному метрі поля. І вчергове показала проблеми "Шахтаря" в обороні.

Відставка

Після поразки в Луцьку від "Волині" президент "Севастополя" Олександр Красильников змінив головного тренера. Сергій Шевченко, під керівництвом якого команда здобула одне очко в останніх шести матчах, поступився місцем Олегу Лещинському.

Прем"єра

Уперше в теперішньому чемпіонаті на своєму полі виграв харківський "Металіст". Підопічні Мирона Маркевича обіграли луганську "Зорю". До цього три поєдинки бронзовий призер на "Металісті" програв — київському "Динамо", полтавській "Ворсклі" та криворізькому "Кривбасу".

Травми

Динамівці Києва скоротили відставання від "Шахтаря до двох очок. Команда Валерія Газзаєва не мала проблем у домашньому матчі з аутсайдером, запорізьким "Металургом" — 2:0. Але під час поєдинку господарі втратили двох крайніх захисників — Даніло Сілви зламали ніс, а Горан Попов — ушкодив м"яз. Пропустить тиждень Андрій Шевченко — капітан має проблеми з коліном.



Футбол. Чемпіонат України. Прем"єр-ліга. Результати матчів дев"ятого туру


"Оболонь" (Київ) — "Шахтар" (Донецьк) — 1:0

"Динамо" (Київ) — "Металург" (Запоріжжя) — 2:0

"Ворскла" (Полтава) — "Дніпро" (Дніпропетровськ) — 0:2

"Таврія" (Сімферополь) — "Арсенал" (Київ) — 0:1

"Металург" (Донецьк) — "Кривбас" (Кривий Ріг) — 2:2

"Металіст" (Харків) — "Зоря" (Луганськ) — 3:0

"Іллічівець" (Маріуполь) — "Карпати" (Львів) — 2:3

"Волинь" (Луцьк) — "Севастополь" (Севастополь) — 1:0


Десятий тур

17 вересня (п"ятниця)

18.00 "Металург" З — "Металург" Д (ТРК "Футбол")

19.00 "Волинь" — "Іллічівець" ("2+2")

18 вересня (субота)

14.00 "Севастополь" — "Дніпро" (ТРК "Футбол")

16.00 "Кривбас" — "Ворскла" ("2+2")

19 вересня (неділя)

15.00 "Зоря" — "Динамо" (Перший)

17.00 "Арсенал" — "Металіст" ("2+2")

17.00 "Карпати" — "Оболонь" (ТРК "Футбол")

19.00 "Шахтар" — "Таврія" (ТРК "Футбол")

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" недбало поставився до "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі