середа, 21 лютого 2007 15:43

"Шахтар" гратиме без Тимощука

"Шахтар" гратиме без Тимощука

Сьогодні донецький "Шахтар" проведе повторний матч 1/6 фіналу Кубка УЄФА. На 20-тисячному стадіоні "Марсель Піко" у французькому Нансі чемпіон України зіграє з місцевим однойменним клубом. Поєдинок розпочнеться о 20.00 за київським часом. Його транслюватиме в прямому ефірі ТРК "Україна". Головний арбітр зустрічі — 33-річний Гжегож Гілевський із Польщі.

Перший поєдинок суперники провели 14-го лютого в Донецьку і зіграли внічию — 1:1. Через два дні "Шахтар" вилетів до швейцарського Івердона, де готувався до повторної зустрічі. Минулої неділі чемпіон України провів контрольний матч із молодіжною командою "Івердон" і переміг — 5:0. Три м"ячі від своїх партнерів пропустив голкіпер "Шахтаря" Богдан Шуст, який у першому таймі стояв за господарів.

Учора вранці "Шахтар" транзитом через Женеву та Мец вилетів на зустріч із "Нансі". У складі делегації — капітан команди Анатолій Тимощук. Сьогодні він не зіграє через дискваліфікацію. Ушкодження мають захисники Срна та Рац, нападаючий Маріка.

— Відсутність Тимощука — невелика проблема, — каже заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 50 років. — "Шахтар" атакуватиме і потребуватиме насамперед форвардів, які використовуватимуть найменший вільний простір і завдяки своїй мобільності пропонуватимуть розвиток атаки. Тому відсутність Маріки небажана. А Срна та Рац потрібні для флангової гри.

У Донецьку гірники повинні були вигравати приблизно з рахунком 5:2, — продовжує наш експерт. Але не сумніваюся, що команда пройде далі.

Останній матч чемпіонату Франції "Нансі" провів удома проти паризького ПСЖ і поступився 0:3. Зустріч відвідав наставник "Шахтаря" Мірча Луческу. Коментуючи побачене, він заявив, що рахунок не по грі, а "Нансі" після матчу в Донецьку не вистачало свіжості.

Головний тренер "Нансі" уругваєць Пабло Корреа від спілкування з журналістами напередодні матчу відмовився.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" гратиме без Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі