вівторок, 09 березня 2010 19:01

Руні має проблеми з коліном

Автор: фото з сайта www.crabfootball.com
  Вейн Руні пропустив суботній матч МЮ проти ”Вулверхемптона”. Він ушкодив коліно тиждень тому у матчі Англія–Єгипет
Вейн Руні пропустив суботній матч МЮ проти ”Вулверхемптона”. Він ушкодив коліно тиждень тому у матчі Англія–Єгипет

Учора ввечері стали відомі перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів 2009/10. Італійська "Фіорентина" приймала німецьку "Баварію", англійський "Арсенал" — португальський "Порту". Сьогодні, 10 березня, відбудуться ще два повторні поєдинки 1/8 фіналу.

"Манчестер Юнайтед" (Англія) — "Мілан" (Італія)

21.45 (час київський). Манчестер. Стадіон "Олд Траффорд" (розрахований на 76 тис. глядачів)

Суддя: Массімо Бузакка (Швейцарія)

ТБ: УТ-1, "Спорт-2", "НТВ+футбол"

Найвагоміший аргумент на користь МЮ — результат першого матчу. Чемпіон Англії переміг у Мілані — 3:2. Сьогодні італійцям треба забивати щонайменше двічі й не пропускати в свої ворота жодного м"яча. З першим завданням, імовірно, "Мілану" буде впоратися легше, ніж із другим.

Зате італійці підходять до матчу в оптимальному складі — відновилися після травм Пато, Зеєдорф, Антоніні та Дзамбротта. У суботу "Мілан" чудово провів виїзний поєдинок проти "Роми" — команда задовольнилася нульовою нічиєю, але показала, що вона у формі. МЮ хоч і виграв у Вулверхемптоні — 1:0, але чимало помилявся в обороні.

Невідомо, чи вийде на поле Вейн Руні — форвард МЮ грає на рівні головного претендента на "Золотого м"яча-2010". Але через щільний ігровий графік у футболіста запалилося коліно. Вибув до кінця сезону інший нападаючий — Майкл Оуен. За таких розкладів у стартовому складі чемпіона Англії може вийти болгарин Дімітар Бербатов.

Іще одна проблема господарів — центр поля. Райян Гіґґз іще не у формі після перелому руки. Майкла Карріка дискваліфікували, для Андерсона сезон закінчився, а Оуена Гарґрівза відзаявлено з Ліги чемпіонів. Залишаються два перевірені бійці — Даррен Флетчер та ветеран Пол Скоулз.

В обороні МЮ також має втрату — "зламався" Вес Браун. Але все-таки він не основний захисник. Зате відновився Неманья Відіч, який не грав у Мілані. Напарник серба по центру захисту — Ріо Фердінанд — також в обоймі Алекса Ферґюсона. Як і голландський голкіпер 39-річний Едвін ван дер Сар, який у перерві між матчами з "Міланом" продовжив контракт із клубом до літа 2011-го.

"Реал" востаннє долав 1/8 фіналу 2004 року

Перший матч — 3:2

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 80% — 20%


"Реал" (Мадрид, Іспанія) — "Ліон" (Франція)

21.45. Мадрид. Стадіон "Сантьяґо Бернабеу" (розрахований на 78 тис. глядачів)

Суддя: Нікола Ріццолі (Італія)

ТБ": "Спорт-1", "НТВ+спорт"

У суботу "Реал" переміг "Севілью". Скромно за рахунком — 3:2, але переконливо за грою. Мадридці створили безліч гольових моментів і зуміли виграти, поступаючись 0:2. У чудовій формі Кріштіану Роналду та Іґуаїн, а невиразного у Мадриді бразильця Кака можуть замінити Гуті чи ван дер Ваарт. "Реал" буде налаштований 100-відсотково: востаннє команда долала 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2004 року. До того ж вирішальний матч нинішнього турніру відбудеться на рідному для 9-разового володаря трофея стадіоні "Сантьяґо Бернабеу".

Шанси "Ліона" не такі уже й малі: по-перше, якщо французи заб"ють бодай гол, супернику треба буде відповідати трьома. По-друге, дискваліфікований основний опорник мадридців — Габі Алонсо. Як і лівофланговий Марсело, але це менш відчутна втрата. По-третє, останнім часом невдало діє голкіпер "Реала" Ікер Касільяс.

Перший матч — 0:1

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 60% — 40%

Зараз ви читаєте новину «Руні має проблеми з коліном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі