пʼятниця, 06 вересня 2013 06:30

П'ять чинників, що хвилюють перед матчем Україна — Англія

1. Форма Даніеля Старриджа

"Ліверпуль" виграв три стартові поєдинки прем'єр-ліги з однаковим рахунком — 1:0. Усі голи забив Старридж. Технічний гравець, із поставленим ударом, який може зіграти нестандартно. Головна надія Англії в атаці.

2. Організація гри суперника

У Києві Англію влаштує нічия. Рой Годжсон уміє правильно побудувати дії своєї команди. Міцний захист, чітка гра без м'яча, швидкі флангові атаки — так гратимуть гості. Завдяки цьому на Євро-2012 Англія не програла жодного матчу. Україні такі опоненти невигідні.

3. Швидкість Тео Волкотта

Правофланговий англійців класно працює на просторі. Достатньо згадати його гол "Шахтареві" у донецькому матчі Ліги чемпіонів 2010/11 або внесок, який зробив гравець "Арсеналу", вийшовши на заміну проти Швеції на Євро-2012. Натомість маємо проблеми на лівому фланзі оборони: після травми Селіна немає альтернативи Шевчукові.

4. Змінений статус збірної України

2013 року ми граємо добротно і даємо результат. Але  суперник змінив своє ставлення до можливостей збірної України. Раніше нам нічого було втрачати. Нині — тисне тягар відповідальності. На Англію — також, але гравці Годжсона звикли до цього і знають, як упоратися з пресингом очікувань уболівальників.

5. Опорна зона

Годжсон має Джеррарда, Лемпарда, Карріка, Вілшера. У нас травмований Гармаш, а найкращі часи Тимощука позаду.

Зараз ви читаєте новину «П'ять чинників, що хвилюють перед матчем Україна — Англія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі