вівторок, 15 грудня 2009 18:19

Президент "Барселони" пишається Чигринським

  За часів керівництва Жоана Лапорти ”Барселона” двічі виграла Лігу чемпіонів
За часів керівництва Жоана Лапорти ”Барселона” двічі виграла Лігу чемпіонів

На заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" — "Барселона" (1:2) був присутній президент іспанського гранда Жоан Лапорта, 47 років.

Після гри він поспілкувався з кореспондентом "ГПУ".

— Ми щасливі, що перемогли й посіли перше місце в групі. Це було нелегко: "Динамо", "Рубін" та "Інтер" — дуже сильні суперники. Я б хотів подякувати українцям, а особливо футбольному клубу "Динамо" та його керівництву. Вони турбувалися про нас, і ми почувались як удома. Нам улаштували прийом, гідний великого клубу з давніми історією і традиціями.

Чи зможе "Барселона" знову виграти Лігу чемпіонів?

— У нас є така мета, але ми маємо поважати всіх своїх суперників. Доки Ліга чемпіонів бере двомісячну паузу, зосередимося на виступах в іспанській першості та клубному чемпіонаті світу.

Чи задоволені ви українським легіонером "Барселони" Дмитром Чигринським?

— Він дуже допомагає нашій команді. Тренеру і вболівальникам він подобається. Діма — джентльмен, професіонал і просто хороший хлопець. Ми пишаємося цим гравцем. "Барселона" — це великий, глобальний клуб, і завдяки Чигринському він став трішки українським.

Лапорта — уродженець Барселони, за освітою юрист. Одружений, виховує трьох синів.

Очолює "Барсу" з 15 червня 2003-го. Наступного року змушений буде скласти повноваження президента — відбув два повні терміни, а на третій балотуватися не має права.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Барселони" пишається Чигринським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі