вівторок, 22 липня 2008 15:06

Переможець "Тур де Франс-2006" зламав плече та стегно

Автор: фото: reuters
  Іспанський велогонщик Оскар Перейро зазнав травми на перегонах ”Тур де Франс” 20 липня 2008 року
Іспанський велогонщик Оскар Перейро зазнав травми на перегонах ”Тур де Франс” 20 липня 2008 року

На 15-му етапі багатоденних велоперегонів "Тур де Франс" із іспанським гонщиком команди "Каиссе де Іпаргне" Оскаром Перейро стався трагічний випадок. Спортсмен зіткнувся з огородженням і пролетів близько п"яти метрів, вилетівши з сідла. Перейро з численними травмами був терміново доставлений у найближчу лікарню, де йому встановили діагноз: перелом плечової та стегнової кісток.

— Оскар усе ще в лікарні. Після удару об землю в нього болить уся ліва частина тіла, особливо ліве плече. На щастя, серйозніших пошкоджень немає. Він жодного разу не втрачав свідомість і міг розмовляти, — каже спортивний директор команди.

У загальному заліку велогонки іспанець після 14-го етапу програвав лідеру Кайделу Евансу з  команди "Рабобанк" приблизно шість хвилин і посів15 місце. Після 15-го етапу жовту майку лідера в Еванса відібрав Франк Шлек із "Сі еС Сі Саксо Банк".

2006 року Перейро став переможцем "Великої петлі" після того, як американця Флойда Лендіса після 14 місяців судових слухань було визнано винним у вживанні допінгу.

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Тур де Франс-2006" зламав плече та стегно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі