понеділок, 04 лютого 2008 18:31

Пато знову забиває

— Я був таким, як і Пато. Йому подобається атакувати із глибини поля. Він читає гру, намагається шукає вільний простір. Не стоїть стовпом — така гра не для нього, — каже колишній форвард "Мілана" Андрій Шевченко, 31 рік, оцінюючи нового форварда клубу бразильця Алешандре Пато, 18 років. Він унаслідував від Шеви номер на футболці — сьомий.

За "Мілан" Пато провів шість матчів і забив чотири м"ячі. Останній — минулої неділі, коли команда грала у Флоренції проти місцевої "Фіорентини". Пато вийшов на поле на 66-й хвилині. За 10 хв. забив єдиний м"яч у зустрічі. Матч бразилець не дограв: ушкодив гомілку. Скільки йому доведеться пропустити ігор, стане відомо сьогодні.

— Найперший козир Пато — швидкість, — розповідає "ГПУ" заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 51 рік. — Також він має своєрідну техніку. Матч у Флоренції показав, що бразилець готовий швидко розбиратися у складних ігрових моментах. Недоліки — гра головою і відсутність належної зіграності з партнерами.

Колись на Пато претендував "Шахтар".

— Ми змушені були відступити, дізнавшись про інтерес до гравця з боку "Мілана" та "Реала", — говорить генеральний директор гірників Сергій Палкін.

"Мілан" скоротив відставання від "Фіорентини" до чотирьох очок, має гру в запасі. Лідирує в чемпіонаті Італії "Інтер", що випереджає "Рому" на 8 очок, а "Ювентус" — на 12.

Олексій Бєлік не потрапив у заявку "Бохум" на матч проти "Вердера". Проте "Бохум" його переміг на виїзді і без українського форварда — 2:1. Осічка "Вердера" дозволила "Баварії" стати одноосібним лідером чемпіонату Німеччини. Бременці відстають на три очки.

В англійській прем"єр-лізі "спіткнувся" "Манчестер Юнайтед". Чемпіон Англії зіграв на виїзді з "Тотенхемом" 1:1, врятувавши очко на останніх секундах зустрічі. "Арсенал" переміг у гостях "Манчестер Сіті" і випереджає "МЮ" на два очки.

Лідер чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" програв у гостях "Алмерії" — 0:2. "Барселона" перемогла вдома "Осасуну" — 1:0 і поступається "Реалу" шістьма очками.

Зараз ви читаєте новину «Пато знову забиває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі