пʼятниця, 10 серпня 2012 00:00

Небажано потрапити на "Фенербахче" чи "Боруссію"

10 серпня визначиться суперник київського "Динамо" у четвертому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Жеребкування розпочнеться о 13.00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Футбол". Перші матчі на цьому етапі відбудуться 21/22, повторні — 28/29 серпня, вівторок/середа.

О 14.30 "Футбол" розпочне пряму трансляцію жеребкування четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. "Металіст" і "Дніпро" там гратимуть точно, "Арсенал" та донецький "Металург" учора ввечері боролися за це право.

Вказуємо потенційних суперників "Динамо".

Оптимальний варіант

1. "Малага" (Іспанія)

Четверта команда місцевого чемпіонату. Торік її купив арабський шейх, який втратив інтерес до футболу. Клуб продав лідерів — Касорлу, Рондона, закінчив кар'єру ван Ністельрой. Гравцям кілька місяців не платять зарплату, тренера Мануеля Пеллеґріні попередили, що не зможуть оплачувати його річний контракт — 3,5 млн євро. Стартує у чемпіонаті Іспанії 18 серпня.

2. "Удінезе" (Удіне, Італія)

Третя команда серії "А" 2011/12. Влітку клуб втратив чимало гравців: Хандановича, Іслу, Асамоа, Торже, Флоро Флореса, Квадрадо. На користь "Динамо" і пізній старт чемпіонату Італії — перший матч "Удінезе" проведе 25 серпня.

Прийнятний варіант

1. "Лілль" (Франція)

Бронзовий призер чемпіонату. Влітку продав лідера — Азара. Залишив клуб і колишній гравець "Челсі" та "Ліверпуля" Джо Коул. Стартує у чемпіонаті Франції 11 серпня.

Небажані варіанти

1. "Фенербахче" (Стамбул, Туреччина)

Віце-чемпіон країни. Влітку посилив склад Куйтом, Красичем та Мехметом Топалом. Стартує у чемпіонаті 19 серпня.

2. "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина)

Четверта команда Німеччини. Продали Ройса та Данте, посилилися Де Йонгом.

Стартують у чемпіонаті 25 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Небажано потрапити на "Фенербахче" чи "Боруссію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі