середа, 18 листопада 2009 08:12

Нашим треба тільки перемагати

Сьогодні, 18 листопада, о 20.00 футбольні збірні України та Греції розпочнуть повторний матч за право виходу до фінальної частини Кубка світу. Пряма телетрансляція на УТ-1. Перший поєдинок закінчився внічию — 0:0. Це означає, що наших у Донецьку влаштує тільки перемога.

Які переваги мають суперники напередодні повторної гри?


Україна

1. Вищий індивідуальний клас

Практично кожний український футболіст потенційно сильніший за опонента. Це довів матч в Афінах 14 листопада. Там реалізувати свою перевагу в класі нашим завадило насамперед поле — низька якість газону. У Донецьку такої проблеми не буде.

2. Опорна зона

Тимощук і Михалик здатні ліквідувати всі напрямки розвитку контратак грецької команди. Вони мають розташовуватися ближче до воріт суперника і мати сили для пресингу.

3. Воротар

Матч в Афінах показав, що Андрій П"ятов урівноваженіший за Александроса Цорваса. Також наш воротар має більший досвід міжнародних матчів.

У другому таймі можуть вийти Селезньов та Алієв

4. Глибший резерв

Вихід Ярмоленка в Греції посилив гру українців в атаці. Для матчу в Донецьку є Селезньов, який уміє діяти в штрафному майданчику суперника, легко входити у гру з лави запасних і забивати першим дотиком. Додатковим козирем може стати й Алієв — із перших хвилин він не вийде, але хвилин на 20 його вистачить. В умовах щільної оборони суперника Олександр може віддати точну останню передачу або сильно пробити здалеку.

5. Підтримка вболівальників

Глядачі прагнутимуть довести фартовість "Донбас Арени", а суперник не має "зубрів", які не здригаються від вороже налаштованих фанів.


Переваги Греції

1. Результат першого матчу

Гостей у Донецьку влаштує результативна нічия. Коли зустрічаються майже рівні суперники, цей фактор нерідко стає вирішальним.

2. Швидкі форварди

Греки гратимуть на контратаках. У них спритні форварди Гекас і Салпінгідіс.

3. Тренерський досвід

Від Отто Рехагеля завжди слід очікувати несподіваних рішень.

4. Стандартні ситуації

Вони принесли грекам перемогу на Євро-2004. Минулої суботи наші теж кілька разів не впоралися з навісами у свій карний майданчик. Будь-який рикошет може зіграти проти України.

Зараз ви читаєте новину «Нашим треба тільки перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі