пʼятниця, 18 січня 2013 07:45

Мілевський має подзвонити Блохіну

Київське "Динамо" з 14 січня працює на тренувальному зборі в Іспанії. Поза командою опинився її колишній капітан Артем Мілевський, 28 років. Головний тренер клубу Олег Блохін категорично проти перебування його у своїй команді. Форвард переведений до "Динамо"-2 і допрацьовуватиме там свій контракт. Угода розрахована до літа 2013-го і передбачає зарплату — $1,5 млн євро на рік.

Як може надалі розгортатися кар'єра футболіста? Експерт "ГПУ" — колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк, 41 рік.

1. Закінчить із футболом — 0%

Жодних передумов для цього. 28 років — не той вік, коли треба "зав'язувати". Проблем зі здоров'ям немає, і я бажаю Артему тривалої та успішної футбольної кар'єри.

2. Залишиться в київському "Динамо" — 5%

Блохін публічно заявив, що футболіст не виходив із ним на зв'язок. Позиція тренера зрозуміла, неясна тільки точка зору гравця. Справа виключно Мілевського, але, можливо, йому варто було зателефонувати наставникові й відверто з ним поспілкуватися. Без цього нікуди: президент Ігор Суркіс здатний прощати гравців — із ним у Артема проблем не буде. Але Блохін поставився очікувано жорстко. Якщо Мілевський хоче грати у "Динамо" і далі, без розмови з тренером йому не обійтися.

3. Дограє півроку в "Динамо"-2 — 30%

Улітку Артем стає вільним агентом. Він може спокійно підтримувати форму в другій динамівській команді, а потім шукати варіанти. Той же "Дніпро", думаю, не відмовиться від залучення футболіста такого класу.

4. Залишить клуб узимку — 65%

Найбільш імовірний розвиток подій. Якщо Мілевський не телефонує Блохіну, значить, не дуже хоче грати у "Динамо". Клубу також вигідно продати гравця, щоб отримати за нього хоч якісь гроші. Мілевський у оптимальній фізичній формі здатний грати в іспанських або німецьких клубах. Хай не провідних, але досить міцних. Артем — класний футболіст, розуміє гру, може віддати тонкий пас, відпрацювати в обороні. Але — коли в формі. Якщо ні — не треба думати, ніби одного таланту йому вистачить, щоб спокійно грати у середняку турецького чемпіонату. Абсолютно помилкова точка зору! Не зможе тоді "потягнути" ніде на рівні вищої ліги.

У нинішній ситуації винен тільки сам Артем: ні президента клубу, ні тренерів він звинувачувати не може. Має розібратися в собі й зрозуміти, що в такому віці треба ставати джерелом суто футбольних новин, а не світської хроніки.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський має подзвонити Блохіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі