вівторок, 17 листопада 2009 18:25

"Михайличенко мені нічого не пояснював"

Автор: фото: REUTERS/Gustau Nacarino
  Дмитро Чигринський свій 23 день народження зустрів у Барселоні. Не святкував, бо того дня, 7 листопада, грав проти ”Мальорки”
Дмитро Чигринський свій 23 день народження зустрів у Барселоні. Не святкував, бо того дня, 7 листопада, грав проти ”Мальорки”

Захисник Дмитро Чигринський, 23 роки, не зіграв у першому стиковому матчі за збірну України. Олексій Михайличенко залишив гравця "Барселони" в запасі.

— Усі хочуть грати, — каже Дмитро перед відкритим тренуванням збірної в Кончі-Заспі. — Із Михайличенком розмови не було. Якщо він кожному почне пояснювати чому той не грає, то порядку не буде.

Яке враження у вас залишила гра в Афінах?

— Результат матчу нормальний, хоча про це можна буде говорити після поєдинку в Донецьку. Головне, що не пропустили — наш захист добре виконав свою роботу. Зіграли щільно, організовано, у лідера нападу греків Гекаса шансів майже не було.

Хто з греків вам запам"ятався найбільше?

— Самарас був активним. Загалом, суперник більше запам"ятався командними діями, ніж індивідуальною майстерністю.

Повторний матч відбудеться не в чужому для вас Донецьку на "Донбас Арені", де вам ще не доводилось грати.

— Для мене немає значення на якому стадіоні грати. Головне — вийти на поле і зробити свою справу.

У Гекаса шансів майже не було

Збірна Греції в Афінах грала з п"ятьма захисниками. Можливо, нашій команді варто взяти приклад із суперника.

— Не думаю. Греки використовують цю схему давно. Напевне, ще з того часу як їх очолив Рехагель. Для нас це неактуально. Наша збірна добре виглядає і з чотирма захисниками.

7 листопада вам виповнилося 23 роки. Як ви відсвяткували перший "барселонський" день народження?

— Я не святкував. У той день "Барселона" приймала "Мальорку" (Чигринський відіграв весь матч, а його команда перемогла з рахунком 4:2. — "ГПУ"). Після гри я відразу полетів в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Михайличенко мені нічого не пояснював"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі