вівторок, 13 вересня 2016 07:15

Манчестер Юнайтед має проблеми в центрі оборони

— Помилки футболістів "Манчестер Юнайтед" у першому таймі визначили результат гри, — каже 36-річний Сергій Бабарика, оглядач чемпіонату Англії в журналі "Футбол". Оцінює матч четвертого туру прем'єр-ліги між двома клубами з Манчестера — "Юнайтед" і "Сіті". Останні виграли на полі суперника 2:1. Команди цього сезону очолюють найвідоміші тренери світу. 53-річний португалець Жозе Моуріньйо працює з "Юнайтед". А 45-річний іспанець Хосеп Гвардіола — з "Сіті". Команди цих фахівців провели між собою 17 матчів — вісім перемог Гвардіоли, три має Моуріньйо та шість нічиїх.

— Коли забивали гості, помилився центральний захисник "Юнайтед" Данні Блінд. Моуріньйо не вгадав зі складом. Посередньо зіграли Лінгард і Мхітарян. А в "Манчестер Сіті" блискучий матч провів Кевін де Брюйне.

Єдиний форвард "Юнайтед" Златан Ібрагімович провалив гру. Свої найкращі якості не використали Поль Погба та Вейн Руні. В півзахисті була відсутня цілісність, а заміни нічого не змінили. Команда Гвардіоли не дала господарям шансів переламати гру. Зрівняти рахунок в такій ситуації можна було лише випадково.

Зараз ви читаєте новину «Манчестер Юнайтед має проблеми в центрі оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі