вівторок, 16 березня 2010 18:18

Максим Шацьких забив перший гол за "Арсенал"

Автор: фото з сайта www.fckarpaty.lviv.ua
  Максим Шацьких (№15) прийшов до ”Арсенала” взимку. До того він виступав у калінінградській ”Балтиці”, київському ”Динамо” та ”Локомотиві” з Астани, столиці Казахстану
Максим Шацьких (№15) прийшов до ”Арсенала” взимку. До того він виступав у калінінградській ”Балтиці”, київському ”Динамо” та ”Локомотиві” з Астани, столиці Казахстану

Форвард "Арсенала" 31-річний Максим Шацьких у суботу забив перший гол за новий клуб. У виїзному матчі проти "Карпат" він майстерно виконав штрафний. "Арсенал" повів у рахунку — 3:2, але втримати перевагу не зміг. "Карпати" забили у доданий арбітром час — 3:3.

Часто виконуєте штрафні?

— Усі після львівського матчу ставлять мені це запитання, — сміється Максим. — У "Динамо" я їх не бив, там були свої майстри. У збірній виконував. І навіть забив одного разу. Так що не думайте, що це для мене дивина. Підійшов, підсік м"яча — нічого особливого не зробив.

"Карпати" до матчу з "Арсеналом" 2010 року тільки перемагали. Що скажете про суперника?

— Команда непогано підготовлена фізично. У Львові самовідданість демонструє граничну. Тому проти них важко грати. У Львові поле завжди нелегким було. А тут ще й сніг пішов. До перерви нормально бігалося, а потім стало тяжче. Тільки не подумайте, що скаржуся. Звик грати у березні на таких полях.

Пропущений "Арсеналом" гол на останній хвилині — це втрата концентрації?

— А що ще? М"яч не з повітря до сітки наших воріт залетів. Купа людей товклася, і ніхто не зміг зарадити. Значить, недопрацювали.

Тренер В"ячеслав Грозний дуже сварив?

— Узагалі не сварив. Керівництво клубу подякувало за гарну гру.

Ви бачили, який гол зарахували у ворота "Фіорентини"?

Преміальні пообіцяли?

— Такої розмови не було.

Як працюється з В"ячеславом Грозним? Можете порівняти його з динамівськими тренерами?

— Нікого ні з ким порівнювати не буду. Зауважу тільки, що в "Динамо" завжди були кваліфіковані тренери. Грозний пройшов школу "Спартака". Вона збагатила його, але не скажу, що В"ячеслав Вікторович у роботі дотримується певних догм. Він чудово знає футбол. Прискіпливо вивчає будь-якого суперника і на теорії розповідає усе до найменших дрібниць. Головне для нього — донести до підопічних своє бачення футболу.

Тренер львівських "Карпат" поскаржився на суддівство в матчі.

— Це його право. Суддівство я не коментую. Не чув, щоб арбітра нашої гри (тернополянина Ігоря Покидька. — "ГПУ") дискваліфікували. Судді помиляються — ви бачили, який гол зарахували у ворота "Фіорентини" в матчі Ліги чемпіонів?

Зараз ви читаєте новину «Максим Шацьких забив перший гол за "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі