понеділок, 01 жовтня 2007 16:18

Максим Шацьких пропонує пресинг

Cьогодні київські динамівці проведуть матч другого туру групового турніру Ліги чемпіонів. На Олімпійському стадіоні столиці підопічні Йожефа Сабо прийматимуть португальський "Спортінґ". Поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом. Судитиме гру 42-річний француз Бертран Лаєк. У прямому ефірі матч транслюватиме телеканал "1+1".


Форвард "Динамо" Максим Шацьких, 29 років, розповідає "ГПУ" про своє бачення гри.

- Якщо хочемо вийти до плей-офф, треба обов"язково вигравати. Тактичний план обирати тренерам, але не виключено, що ми з перших хвилин підемо у пресинг. Ключові гравці мають бути свіжими після матчу з "Нафтовиком". Поарзка від Охтирки прикра, але ми уже давно переключилися на Лігу чемпіонів, де дуже давно не вигравали. Я почуваюся нормально, готовий вийти на поле.


І "Динамо", і "Спортінґ" програли матчі першого туру. На виїзді кияни поступилися італійській "Ромі" — 0:2, а португальці — англійському "Манчестер Юнайтед" — 0:1.

У міжсезоння "Спортінґ" утратив основного голкіпера Рікарду і півзахисника Нані. Команда Панту грає за схемою 4-4-2. У ній виокремлюються аргентинський півзахисник Леандро Романьолі та бразильський форвард Ліедсон. Може зіграти проти "Динамо" російський півзахисник Марат Ізмайлов, який відновився після травми ахіллу.

Минулої суботи "Спортінґ" зіграв внічию 0:0 у "дербі" з "Бенфікою". Після шести турів чемпіонату Португалії команда посідає четверте місце, відстаючи від лідера — "Порту" — на сім очок.

Зараз ви читаєте новину «Максим Шацьких пропонує пресинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі