середа, 24 січня 2007 15:05

Лісогор поки що виступатиме за Україну

Український плавець Олег Лісогор, 28 років, зібрав прес-конференцію в спортивно-розважальному комплексі "Арена". Мав повідомити, чи виступатиме надалі за збірну України.

Початок відклали, чекаючи на міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Віктора Коржа.

Організатори налаштовують мікрофони.

— Будете говорити сюди, це для камер. Але є ще і загальні мікрофони, через них чути буде скрізь, — пояснюють принципи роботи мікрофонів.

— А чего нам бояться — мы не матюкаемся, — жартує Лісогор.

Нарешті приїжджає Корж.

— Одразу розчарую. Сенсації не буде. Сьогодні перед вами сидить команда, яка виступить на Олімпійських іграх у Пекіні, — каже міністр.

Чутки про зміну Лісогором громадянства Корж розтлумачує так:

— У Олега ще немає такого досвіду спілкування зі ЗМІ.

Лісогор сумно зауважує, що коли він завойовував медалі, такої  кількості ЗМІ не було. Це не єдина його претензія до журналістів.

— Усе почалося з інтерв"ю одній з українських газет. Там ішлося про проблеми з басейнами, з умовами підготовки. Мої слова перекрутили. Я говорив про проблеми в підготовці.

Наостанок неохоче торкається теми призових від держави.

— Людина стоїть на п"єдесталі, грає гімн країни, і при цьому — 350 умовних одиниць за золоту медаль на чемпіонаті Європи? Це смішно. Мого нинішнього заробітку зараз достатньо, але що робитиму, коли піду зі спорту?

Розповідає, що турки справді пропонували виступати за свою збірну. А ще раніше американці запрошували до себе вчитися і виступати під штатівськими кольорами.

— Чесно кажу, надійде ще одна пропозиція, буду дуже довго думати, перш ніж приймати рішення, — закінчує Лісогор.

Залишається для роздачі ексклюзивних інтерв"ю. Обов"язкова умова: реклама клубу, за який виступає броварчанин.

Зараз ви читаєте новину «Лісогор поки що виступатиме за Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі