пʼятниця, 19 серпня 2011 05:00

Хто може допомогти Блохіну
5

Сергій Кривцов, центральний захисник
Денис Гармаш, атакуючий півзахисник
Антон Монахов, центральний захисник
Василь Прийма, опорний півзахисник
Роман Безус, форвард

Минулого тижня футбольна збірна України поступилася Швеції — 0:1. Напередодні зустрічі головний тренер нашої команди Олег Блохін відчував серйозні кадрові проблеми. Травмувалися кілька провідних гравців. Блохін публічно попросив назвати йому імена футболістів, яких не залучали до національної команди, але могли б у подальшому їй допомогти.

Ми спробували це зробити разом із колишнім тренером донецького "Металурга" Олександром Севідовим, 42 роки.

1. Сергій Кривцов, 20 років, "Шахтар"

Центральний захисник. Чемпіон Європи-2009 серед 19-річних. Чіпко діє у відборі, уміє долучатися до атаки за розіграшу стандартних ситуацій.

2. Антон Монахов, 28 років, "Таврія"

Центральний захисник. Уміло грає позиційно, проте йому бракує швидкісних якостей. Цілком можна випробувати у кількох товариських матчах  перед заявкою на Євро-2012. Там випускати у матчах проти суперників, які не мають швидких форвардів.

3. Василь Прийма, 20 років, "Металург"

Опорний півзахисник. Чітко працює позиційно, грає від одного карного майданчика до іншого. Володіє прекрасним ударом. Сумлінний, ніколи не опускається нижче певного рівня. Травмований, тому досі не грав у теперішньому чемпіонаті.

4. Роман Безус, 20 років, "Ворскла"

Форвард, який уміло діє з глибини. Наполегливий, здатний обіграти один в один, постійно рухається, шукаючи оптимальну зону для розвитку атаки. Важливо, що у клубі працює під керівництвом Миколи Павлова, умільця знаходити та розкривати молоді таланти.

5. Денис Гармаш, 21 рік, "Динамо"

Чемпіон Європи-2009 серед 21-річних, один з найкращих гравців турніру. Технічний гравець, здатний знайти в атаці нестандартний хід, з широким ігровим діапазоном та сильним ударом. Підводить лише надмірна гарячковість. Буде врівноваженіший на полі, матиме всі шанси стати основним у клубі та збірній.

Зараз ви читаєте новину «Хто може допомогти Блохіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі