вівторок, 04 вересня 2012 07:00

Кріштіану Роналду може залишити "Реал"

На вихідних у національних футбольних чемпіонатах відбулися чергові матчі

Англія

Героєм туру став форвард "Манчестер Юнайтед" Робін ван Персі, 29 років. Голландець, який влітку перейшов з "Арсеналу" за 28 млн євро, забив три голи у виїзному поєдинку проти "Саутгемптона". "МЮ" переміг — 3:2, останні два голи ван Персі забив на 87-й та 92-й хв. А по ходу матчу бомбардир не реалізував пенальті.

Суперник "Шахтаря" лондонський "Челсі" у чемпіонаті йде без втрат — 9 очок у трьох матчах.

Зате програв іспанському "Атлетіко" матч за суперкубок УЄФА — 1:4

Іспанія

Мадридський "Реал" здобув першу перемогу в чемпіонаті. Вдома підопічні Жозе Моуріньйо перемогли "Гранаду" — 3:0. Два голи забив Кріштіану Роналду. Святкувати їх він відмовився.

— У клубі знають, чому я не святкував голи, — говорить португальський футболіст. — Я розчарований. Це пов'язано з професійними причинами. Більше нічого не скажу. Клуб знає, що зі мною відбувається.

Кажуть, Роналду готовий залишити "Реал" і перейти до російського "Анжи".

Італія

Туринський "Ювентус", з яким гратиме "Шахтар" у Лізі чемпіонів, переміг на виїзді "Удінезе" — 4:1. Чемпіон Італії здобув дві поспіль перемоги і не програє в серії "А" 41 матч.

Вперше переміг у чемпіонаті "Мілан". Колишня команда Андрія Шевченка переграла "Болонью" на її полі — 3:1. Усі три голи за "Мілан" забив форвард Джанпаоло Пацціні, який прийшов з "Інтера" в обмін на Антоніо Кассано. Кассано також забив за новий клуб, але "Інтер" програв "Ромі" — 1:3

Франція

Перша перемога для ПСЖ, опонента київського "Динамо". Виїзна над "Ліллем" — 2:1. Здобута завдяки Златану Ібрагімовичу. Шведський форвард, який отримує 14 млн євро на рік, забив обидва м'ячі. Нині в Ібри чотири голи в чотирьох офіційних матчах за ПСЖ.

Німеччина

"Баварія" вдома обіграла "Штутгарт" 6:1. Український опорник Анатолій Тимощук весь поєдинок відсидів на лаві запасних.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду може залишити "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі