четвер, 18 жовтня 2012 07:30

Коментарі відвідувачів сайта gazеta.ua після матчу Україна — Чорногорія

"Що і варто було очікувати. Женіть Заварова та Баля. Що за склад? Ті, хто на лаві запасних — сильніші. Де Гармаш? Де Міля?".

"Вони грають так, як наші депутати працюють — ніяк".

"Уся проблема у відсутності головного тренера Блохіна. Суркісу кортіло швидше відсікти голову в збірної. Мабуть, Блохін таки людина честі, якщо після розмови із Суркісом стало погано зі здоров'ям".

"Був у збірної України Мирон Маркевич — Тренер і Людина. За нього збірна перемагала, і тільки один матч звела внічию. Але Суркіс, який прибрав до рук український футбол, цього Тренера знищив. А замість нього поставив талановитого футболіста Олега Блохіна, який як тренер нікуди не годиться".

"Необхідно влаштувати тендер збірних. Тоді моя збірна села має всі шанси грати замість теперішньої збірної України".

"Дуже шкода нас, уболівальників. Ми не заслужили мати таку збірну. Ганьба".

"Після Євро-2012 я писав: хотів би, щоб в Україні знайшлися розумні люди, які б реально оцінили гру збірної на Євро-2012. Провал — і тільки. Де Блохін побачив командні дії? Їх просто не було — нудна гра. Майстерність окремих футболістів не гарантувала виходу до чвертьфіналу.

У грі з Англією перед другим таймом треба було робити, щонайменше, дві заміни, але тренер не побачив проблем. Я не думаю, що Блохін здатен вивести Україну на нові висоти. До Лобановського йому ще рости і рости. Пара поразок на старті відбірного турніру — і відставка Блохіна стане неминучою.

Усе підтвердилося. 2 очки з 9. Це просто ганьба. Щоправда, Блохіна не було, але був його штаб".

"Підніміть їм повіки — вони воріт не бачать".

Зараз ви читаєте новину «Коментарі відвідувачів сайта gazеta.ua після матчу Україна — Чорногорія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі