понеділок, 26 жовтня 2009 17:08

Коломойський дав потиличника Суркісу

Автор: фото: УНІАН
  Власники ”Динамо” та ”Дніпра” Ігор Суркіс (праворуч) та Ігор Коломойський під час зустрічі президентів клубів прем’єр-ліги 22 листопада 2008 року. І Коломойський, і Суркіс не визнають прем’єр-ліги, виступаючи проти її президента Віталія Данилова
Власники ”Динамо” та ”Дніпра” Ігор Суркіс (праворуч) та Ігор Коломойський під час зустрічі президентів клубів прем’єр-ліги 22 листопада 2008 року. І Коломойський, і Суркіс не визнають прем’єр-ліги, виступаючи проти її президента Віталія Данилова

Центральний матч 11-го туру футбольного чемпіонату України між "Дніпром" і "Динамо" закінчився скандалом. Власник "Дніпра" Ігор Коломойський, 46 років, після поєдинку увірвався до суддівської кімнати і вилаяв арбітра — 41-річного одесита Віталія Годуляна. Той вилучив із поля футболіста "Дніпра" Павла Пашаєва і призначив пенальті у ворота господарів. Кияни виграли — 2:0.

Уже на восьмій хвилині зазнав травми розігруючий господарів Сергій Назаренко. Він вибув на місяць і не зіграє у стикових матчах за вихід до фінальної частини Кубка світу проти Греції.

За два дні до поєдинку розкупили всі квитки на стадіон "Дніпро Арена", що розрахований на 31 003 глядачів. За кілька годин до його початку спекулянти збували 10–20-гривневі квитки за 100–150, а 50-гривневі — за 200.

Після зустрічі Україна—Англія, коли на поле летіли запалювальні предмети, керівництво "Дніпра" заборонило лідерам трьох угруповань фанатів відвідати гру з "Динамо". Ті на знак протесту спочатку хотіли бойкотувати матч, але потім таки прийшли на нього.

Тільки цього разу у восьмому секторі, де розмістилися найпалкіші прихильники дніпрян, не було фаєрів і плакатів — майоріли тільки клубні шалики.

Коломойський сидить у віп-ложі поруч зі своїм київським колегою Ігорем Суркісом. Між ними — син власника "Дніпра" 12-річний Григорій. Суркіс жартує, а Коломойський нахиляється і дає динамівському президенту потиличника.

Після поєдинку розлючений власник "Дніпра", який як віце-президент Федерації футболу України курирує суддів, спускається в кімнату арбітрів. Ігоря Суркіса вже поруч із ним немає. Двері суддівської міцно зачинені. Звідти лунає лайка Коломойського. Коли він виходить, один із журналістів запитує: "Скільки триватиме таке суддівство?" Коломойський хапає репортера за руку і веде до арбітрів: "Його запитайте!"

Віталія Годуляна в перерві матчу вболівальники обплювали і закидали насінням, скандуючи "Суддя — п...с!" Після фінального свистка минає 1,5 год., він не виходить зі своєї кімнати.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський дав потиличника Суркісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі