вівторок, 29 липня 2008 16:04

Іспанці виграють треті поспіль перегони "Тур де Франс"

У неділю на Єлисейських полях фінішували 95-ті велоперегони "Тур де Франс". Найпрестижніші змагання в професійному велоспорті виграв іспанець Карлос Састре. Іспанці виграють третю поспіль Велику петлю, як ще неофіційно називають ці змагання.

На нинішньому "Тур де Франс" виступили два українці — Ярослав Попович і Володимир Густов. І якщо останнього розглядали як "лейтенанта", тобто чорнового працівника команди, то багато українських любителів велоспорту небезпідставно чекали успіху від Поповича. На торішній Великій петлі Ярослав фінішував восьмим і прагнув покращити цей результат. На жаль, у Франції галичанин виступив невдало. 24-те місце в генеральній класифікації — не та позиція, яку у світовому велоспорті посідає Попович.

— Досі шукаю відповідь, чому так сталося, — не приховує розчарування в розмові із кореспондентом "ГПУ" Попович. — Поки що бачу одне пояснення — я перепрацював на командних зборах.

Тепер Ярослав, який є найоплачуванішим олімпійцем України, готується до групових перегонів у Пекіні, що відбудуться 9 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Іспанці виграють треті поспіль перегони "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі