понеділок, 03 березня 2008 17:20

"Інтер" зупинили в Неаполі

Міланський "Інтер" програв перший матч у чемпіонаті Італії. У 26 турі чемпіон країни поступився на виїзді "Наполі" — 0:1. Нині у провідних європейських чемпіонатах не залишилося команди, яка не програвала б, а "Інтер" випереджає "Рому" на шість очок.

— Поразка "Інтера" не повинна перешкодити йому стати чемпіоном, — каже "ГПУ" заслужений тренер України В"ячеслав Грозний, 51 рік. — У команди достатній очковий запас. А якщо міланці за тиждень вилетять із Ліги чемпіонів, тоді їх точно ніхто не зупинить на внутрішній арені.

В іспанській першості "Барселона" поступилася в Мадриді "Атлетіко" (2:4) й відстає від "Реалу" на п"ять очок.

Українські легіонери — Андрій Шевченко й Андрій Воронін — не грали. Їх команди перемогли. "Челсі" Шевченка виграв у "Вест Хему" — 4:0, а "Ліверпуль" Вороніна в "Болтона" — 3:1. "Арсенал" вдруге поспіль зіграв унічию та випереджає "Манчестер Юнайтед" на одне очко.

Олексій Бєлік знову не потрапив до заявки "Бохума". Команда українця перемогла "Баєр" — 2:0. Нагорі таблиці без змін: "Баварія", вигравши в гостях у "Шальке" (1:0), випереджає "Вердер" на чотири очки.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" зупинили в Неаполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі