пʼятниця, 05 листопада 2010 07:24

Індзагі став найкращим бомбардиром єврокубків

Автор: фото з сайта www.casavladi.ru.
   У складі ”Мілана” Філіппо Індзагі (на фото) забив 125 м’ячів
У складі ”Мілана” Філіппо Індзагі (на фото) забив 125 м’ячів

Філіппо Індзагі, 37-річний форвард італійського "Мілана", став найкращим бомбардиром єврокубків. Він забив два голи в домашній зустрічі проти іспанського "Реала". Тепер на рахунку нападаючого 70 м'ячів. Це на один більше, ніж у Ґерда Мюллера, форварда німецької "Баварії" 1970-х, та іспанця Рауля, який тепер виступає за німецький "Шальке". Капітан київського "Динамо" Андрій Шевченко мав 64 голи. Учора Шева міг покращити цей показник у поєдинку Ліги Європи проти АЗ.

Філіппо Індзагі перейшов до "Мілана" влітку 2001 року. Зоряним часом форварда став 2007 рік, коли він забив по два м'ячі у двох фінальних матчах — Ліги чемпіонів і клубного чемпіонату світу.

До "Мілана" чотири роки виступав за "Ювентус". Його гол дозволив тодішньому чемпіону Італії вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів 1997/98, де "Юве" переграв київське "Динамо" Валерія Лобановського. Індзагі забив чотири з п'яти м'ячів туринського клубу в двох матчах.

Він не вміє обігрувати суперника один в один, не володіє реактивною швидкістю. Головний козир Індзагі — унікальне вміння прочитати розвиток атаки своєї команди і відчуття позиції.

Зараз ви читаєте новину «Індзагі став найкращим бомбардиром єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі