середа, 11 квітня 2007 14:24

Хацкевич очолив "Динамо"

Після програшу в чвертьфіналі Кубка Білорусі гродненському "Німану" був звільнений головний тренер мінського "Динамо" Петро Качуро.

На його місце призначений колишній капітан команди 33-річний Олександр Хацкевич.

— Не був готовий до такого повороту, — каже Хацкевич. — Досвід має бути цікавим, хоча ще хочеться пограти. Ще не вирішили, чи буду я граючим тренером чи сидітиму на лаві. (Керівництво "Динамо" бачить Олександра лише як тренера. — "ГПУ").

Хацкевич — колишній гравець київського "Динамо". Разом із Валентином Белькевичем переїхав до Києва влітку 1996-го і за два роки завоював собі місце в основному складі команди, виступаючи на позиції опорного півзахисника. У сезоні-1998/1999 Олександр грав у півфіналі Ліги чемпіонів. Двічі, 1998-го та 2000 року, його визнавали найкращим футболістом Білорусі.

Хацкевич — семиразовий чемпіон України. Залишив "Динамо" 2003-го й поїхав грати до латвійської "Ветри". До мінського "Динамо" повернувся півтора року тому.

Чемпіонат Білорусі проводять за системою весна-осінь. Він стартує найближчої суботи. Хацкевич дебютує на новій посаді в неділю виїзним матчем із жодинським "Торпедо". Торік мінчани стали срібним призером чемпіонату Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич очолив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі