середа, 09 травня 2007 14:32

Французів та українців розсудить іспанець Кантальєхо

Відбірний матч чемпіонату Європи-2008 між збірними Франції та України обслуговуватиме іспанська бригада арбітрів на чолі з 43-річним Луїсом Медіною Кантальєхо. Поєдинок відбудеться 2 червня у Парижі. Він підсумує першу частину турніру. Нині французи й українці провели по 5 матчів, набрали по 12 очок. Стільки ж, але після шести ігор має збірна Шотландії, 10 очок після п"яти поєдинків у чемпіонів світу — італійців.

Кантальєхо — уродженець Севільї. Працює спортивним консультантом. Окрім футболу, захоплюється туризмом. Міжнародну кар"єру розпочав 2002 року. На Кубку світу-2006 його запам"ятали в двох поєдинках. Арбітр обслуговував зустріч 1/8 фіналу Італія–Австралія. У середині другого тайму вилучив із поля італійця Матерацці. А на останній хвилині призначив у ворота австралійців пенальті, який реалізував Тотті. Це й вирішило долю зустрічі. У фіналі Кантальєхо був резервним арбітром. Саме він звернув увагу головного судді на удар Зіданом Матерацці, після чого капітана французів вивели з поля.

Матчі національної команди України Кантальєхо не судив. Зате у 2005-му він обслуговував матч чемпіонату світу серед молодіжних команд Україна — Туреччина, який завершився внічию — 2:2.

Зараз ви читаєте новину «Французів та українців розсудить іспанець Кантальєхо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі