четвер, 08 квітня 2010 03:54

Фінал кубка прийме Харків

Фінальний матч Кубка України 2009/10 відбудеться 16 травня на 40-тисячному харківському стадіоні "Металіст". Таке рішення прийняв виконавчий комітет Федерації футболу України. У вирішальному матчі зіграють сімферопольська "Таврія" та донецький "Металург". Номінальним господарем поєдинку будуть кримчани.

Ціна на квитки — від 10 до 150 грн. Така, як і на матчі прем"єр-ліги за участі "Металіста". Крім Харкова, на місце проведення також претендували Запоріжжя та Дніпропетровськ.

— Ми хотіли грати або на 12-тисячному стадіоні у Запоріжжі чи на 30-тисячнику Дніпропетровська. Якість газону там нас влаштовувала більше, — каже "ГПУ" Ігор Ходос, заступник спортивного директора "Металурга". — Але немає причин для хвилювання: "Металіст" запевнив, що підготує газон належним чином. Скільки уболівальників нашого клубу приїде на фінал поки що не скажу. Ми не могли робити заявку, бо не знали місткість арени, на якій відбудеться зустріч.

Харків уперше прийняв вирішальний матч турніру два роки тому. "Шахтар" тоді переграв київське "Динамо". Для "Таврії" фінальний поєдинок національного Кубка стане другим в історії — 1994-го кримчани у серії пенальті поступилися одеському "Чорноморцю". Донецький "Металург" — дебютант матчу такого рангу.

Зараз ви читаєте новину «Фінал кубка прийме Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі