четвер, 19 червня 2008 19:35

Доменек попросив руки подруги під час матчу з італійцями

  Раймон Доменек та Естель Деніс разом з однорічною донькою Мерлін
Раймон Доменек та Естель Деніс разом з однорічною донькою Мерлін

— Естель, ти мені потрібна. Я прошу твоєї руки, — ці слова головний тренер збірної Франції 56-річний Раймон Доменек сказав нареченій, коли зателефонував їй під час вирішального матчу своєї команди проти збірної Італії. Французи програли 0:2 й вибули з турніру. Наставник після гри заявив: в житті є речі, важливіші за футбол.

Подруга Доменека — спортивна журналістка 31-річна Естель Деніс. Вона працює на телеканалі М6. Пара уже має двох доньок. Вікторія народилася 12 липня 2004 року, коли її батька призначили на посаду головного тренера збірної Франції, а Мерлін з"явилася на світ торік.

Згодом наставник французів визнав, що обрав невдалий момент для своєї пропозиції.

— Мені треба було зберігати спокій і залишатися професіоналом. Але з другого боку, хотів сказати своїм близьким людям, що я їх люблю, — каже Раймон Доменек.

На запитання, чи прийняла подруга його пропозицію, чоловік відповів кривою посмішкою.

Контракт Доменека з федерацією футболу Франції закінчується через два роки. Але за невдалий виступ на Євро-2008 — Франція не виграла жодного матчу й посіла останнє місце у групі — тренера можуть звільнити. 3 липня відбудеться засідання керівників французького футболу.

Зараз ви читаєте новину «Доменек попросив руки подруги під час матчу з італійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі