четвер, 11 грудня 2008 18:42

"Динамо" нарешті перемогло вдома

"На кону стояв вихід у Кубок УЄФА. Гра була на результат, і ми звернули велику увагу на захисні дії. Хлопці молодці: була повна самовіддача, дуже добре виконували те, про що домовилися перед матчем, — сказав головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін, 61 рік, після заключного поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів проти турецького "Фенербахче". — У другому таймі ми развивали контратаки, але не було останнього пасу. Останній пас завжди визначає рівень майстерності".

Рівень майстерності "динамівці" показали на 20-й хвилині домашньої гри. Артем Мілевський підхопив м"яч у центрі поля. Бангура витягнув на себе двох захисників "Фенербахче", але встиг залізти в офсайд. Мілевський вправно відпасував ліворуч на Єременка. У ноги фінському легіонеру на лінії штрафного майданчика кинувся воротар, але Роман устиг пробити під Демірелем. Це перший гол Єременка в Лізі чемпіонів. Саме ж "Динамо" нарешті здобуло домашню перемогу в цьому турнірі за останні чотири роки.

— У футбол добре грають ті, хто гарно виглядає на полі, а не на папері. Матчі слід оцінювати за результатами, а наші результати свідчать про помилки. Більшість із них — моя провина, — визнав головний тренер стамбульського клубу іспанець Луїс Араґонес, 70 років. — Але я тільки п"ять-шість місяців треную команду, а результат прийде аж за рік.

"Динамо" (Київ, Україна) — "Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) — 1:0

Гол: Єременко, 20

"Порту" (Порту, Португалія) — "Арсенал" (Лондон, Англія) — 2:0

Голи: Бруно Алвеш, 39, Лісандро, 54

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" нарешті перемогло вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі