вівторок, 12 квітня 2011 01:15

Динамівські шанси — 50 на 50

— У першому чвертьфінальному матчі Ліги Європи київське "Динамо" вдома зіграло внічию з "Брагою" — 1:1. З одного боку, це не надто вдалий результат для домашнього матчу. З іншого — після вилучення Шевченка все могло скластися для киян гірше. Але вони практично не дали шансів "Бразі" в меншості, і це обнадіює.

Шевченко зіграв на інстинкті. Допускаю, що він не чув свистка арбітра і вирішив про всяк випадок бити по воротах. Бо потім би картав себе, якби зупинився, а судді офсайда не зафіксували. Ніяк Андрій не розраховував, що суддя покаже йому повторне попередження — сподівався на свій авторитет. Але треба розуміти і арбітра: вилучити Шевченка до цього нікому не вдавалося, а тут прекрасний формальний привід для судді підняти собі репутацію.

Порадувала гра киян в обороні: зібрана і надійна. Гол пропустили курйозний. Що тривожить — фізичний стан. Мілевський після травми, Ярмоленко та Гусєв зіграли багато матчів, на фінішний відрізок поєдинку їх не вистачає. Та ще за вилученого Шевченка доводилося працювати.

Шанси пройти "Брагу" не збільшилися, але і не зменшилися. 50 на 50. Головне — швидко забити в Португалії.

Радує велика кількість голів у чвертьфіналах єврокубків. Я не згоден, що це впливає на реноме Ліги чемпіонів. Нікому не було особливо цікаво дивитися на тактичні дуелі англійських команд. А тут відсутність інтриги компенсується голами — підібралися суперники з атакувальною моделлю гри. Думаю, і в повторних матчах забиватимуть багато. Ті, кому нічого втрачати, ризикуватимуть, постійно йдучи вперед.

Зараз ви читаєте новину «Динамівські шанси — 50 на 50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі