неділя, 15 липня 2007 17:24

Дем"яненко задоволений Суркісом

— Ми ведемо переговори щодо переходу в "Динамо" Папе Діакате. Цей гравець французького "Нансі" — кваліфікований центральний захисник. Але чи гратиме він за "Динамо" — сказати важко , — зізнається кореспондентові "ГПУ" головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 49 років.

Ми стоїмо в коридорі динамівського клубного офісу. Щойно Дем"яненко провів прес-конференцію, присвячену старту нового сезону. Але погодився окремо відповісти на запитання "ГПУ". Цього міжсезоння вона була точковою. Взяли саме тих гравців, яких потрібно. У нападі проблем взагалі не має бути: якщо хтось знизить вимоги до себе, на його місце миттєво прийде інший. Не приховую: латвійський форвард Верпаковскіс може перейти до іншого клубу. Вибір захисників теж маємо непоганий, але якщо буде ще один — не відмовлюся. Із марокканцем Махдуфі, який був у нас на оглядинах, визначимося найближчим часом. Я вдячний і задоволений придбанням президента клубу Ігоря Суркіса.

Матузалем відмовляється грати за "Шахтар". Могли б уявити собі таку ситуацію в "Динамо"?

— Взагалі, ситуацію з Матузалемом коментувати не хотів би, це внутрішня справа "Шахтаря". Ніхто ні від чого не застрахований, але якщо в гравців є контракт, вони повинні його виконувати.

Бангура хоче пригод із "Динамо" в Лізі чемпіонів

Раніше, на прес-конференції, тренер розповів, що в Австрії на зборі команда попрацювала плідно. Ушкодження зазнав Ротань, але через кілька днів він уже тренуватиметься в основній групі. Довше "на лікарняному" перебуватимуть Мілевський та Юссуф.

Поруч із Дем"яненком сидять новачки "Динамо" — півзахисник Майкл із бразильського "Палмейраса", колишній форвард французького "Ле Мана" гвінеєць Ісмаель Бангура та нападаючий хорватського "Хайдука" Томислав Бушич. Їх просять пояснити, чому вони перейшли до складу чемпіона України.

Бангура відповідає, що хоче пригод із "Динамо" в Лізі чемпіонів, Майкла переконав перейти співвітчизник Корреа, який з"явився в Києві рік тому. Бушич відповідає нестандартно.

— У Києві дуже красиві дівчата. Навіть шкодую, що невдовзі до мене приїде наречена, — говорить під сміх у залі.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко задоволений Суркісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі