вівторок, 15 січня 2013 07:00

Деметрадзе вийшов із в'язниці

Колишнього футболіста київського "Динамо" Георгія Деметрадзе, 36 років, звільнили з в'язниці. Він покинув виправну установу №12 у Тбілісі, Грузія.

— Я дуже схвильований цим моментом. Сподіваюся, що виправний заклад покинуть й інші ув'язнені. Тут дуже багато хворих та незаконно засуджених. Донині не можу зрозуміти, за що реально сидів у в'язниці, — каже Георгій Деметрадзе.

Колишній футболіст поки що не вирішив що робитиме далі.

Деметрадзе 2010 року затримали в Грузії і в березні 2011-го засудили до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його звинуватили у зв'язках зі злочинним світом, участю в незаконних тоталізаторах та вибиванні боргів з клієнтів. Переслідування футболіста приписували владі президента Михаїла Саакашвілі. Нинішній прем'єр країни Бідзіна Іванішвілі оголосив амністію. Весь цей час Деметрадзе підтримував Каха Каладзе, колишній футболіст київського "Динамо" й італійського "Мілана". Тепер він віце-прем'єр Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Деметрадзе вийшов із в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі