середа, 14 березня 2007 16:32

Буффона продадуть за 120 мільйонів

Голкіпер туринського "Ювентуса" та збірної Італії Джанлуїджі Буффон, 29 років, улітку залишить клуб. Він давно заявив про свій намір дограти цей сезон із нинішнім клубом у серії "В". Після цього вважатиме свою місію в "Ювентусі" виконаною.

Буффон має чинний контракт із найтитулованішим клубом Італії (27 перемог у місцевому чемпіонаті) до 2010 року. Керівництво "Ювентуса" готове відпустити найкращого воротаря світу за $120 млн. Можливості щодо придбання Джанлуїджі розглядає керівництво італійського "Мілана", незважаючи на недавнє продовження угоди з бразильським воротарем Діда. Також на голкіпера націлюється англійський "Манчестер Юнайтед", шукаючи заміну 37-річному нідерландцю Едвінові ван дер Сару.

Буффон перейшов до "Ювентуса" влітку 2001-го. До того він 6 років виступав за "Парму", яка продала його туринцям за $48 млн. Спортсмен брав участь у двох Кубках світу, торік виграв Мундіаль. В опитуванні на визначення найкращого футболіста Європи 2006-го посів друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Буффона продадуть за 120 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі