понеділок, 17 березня 2008 16:34

Блохіну не допомогла навіть кава

Олег Блохін, 55 років, дебютував у чемпіонаті Росії з нічиєї. Футбольний клуб "Москва" — нинішня команда Блохіна — у Владивостоку розійшлася миром із місцевим "Лучом" — 1:1. Обидва м"ячі були забиті у другому таймі, причому гостям довелося відігруватися. Із 78-ї хвилини "Москва" грала в більшості, але дотиснути суперника не зуміла.

Як вдалося дізнатися "ГПУ", Блохін напередодні матчу нервував.

— Шість годин сидимо в московському аеропорту та чекаємо на виліт, — зауважував колишній тренер збірної України одному з київських знайомих. — Як після такого грати — не уявляю.

Переліт тривав 11 годин.

— Мені було важко на лаві сидіти, уявляю, як хлопцям — виходити та бігати, — заявив Блохін на післяматчевій прес-конференції. Випив кави, а в очах туман. Непогано відпрацювали наші півзахисники, а от до форвардів є претензії.

Сергій Ребров до заявки "Рубіна" на виїзний матч проти "Локомотиву" не потрапив через ушкодження. Але казанці все одно перемогли — 1:0.

Центральний матч туру "Зеніт" — "Спартак" закінчився нульовою нічиєю.

У чемпіонаті Англії пригальмував "Арсенал". Після виїзної нічиєї з "Уїганом" команда Арсена Венгера вдома не зуміла перемогти "Мідлсбро" — 1:1. "Манчестер Юнайтед" наздогнав "Арсенал" за очками та має гру в запасі. "Челсі" без Шевченка переміг у Сандерленді — 1:0.

Мадридський "Реал" не може перемогти у Ла-Коруньї "Депортиво" вже 17 років. І у суботу чемпіон поступився — 0:1. "Барселона" не втримала перемогу в Алмерії — 2:2 — і відстає на сім очок.

В Італії "Рома" перемогла "Мілан" — 2:1, але все одно відстає на шість очок від "Інтера". Міланці з таким самим рахунком перемогли "Палермо".

Дещо загострилася боротьба за перше місце в Німеччині. "Баварія" в Котбусі поступилася місцевій "Енергі" — 0:2 — та випереджає "Гамбург" на п"ять очок. Олексій Бєлік знову не потрапив у заявку на матч "Бохума". Його команда вдома зіграла внічию — 1:1 — з поки що чинним чемпіоном, "Штутгартом".

Зараз ви читаєте новину «Блохіну не допомогла навіть кава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі