понеділок, 18 червня 2007 15:46

Берлусконі дає 80 відсотків, що Шевченко повернеться

Власник італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі оцінює імовірність повернення до лав клубу українського нападаючого Андрія Шевченка, 30 років, на вісімдесят відсотків. Про це Берлусконі заявив на одному з італійських каналів.

— Наш клуб веде переговори з "Барселоною" щодо придбання камерунського форварда Самуеля Ето"О. Він молодий (на п"ять років молодше від Шеви. — "ГПУ") і талановитий. Але я романтик і віддаю перевагу українцеві, — заявив Берлусконі. — Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані недавно сказав мені, що дає 80% на повернення Шеви. Андрій сам дзвонив мені й сказав, що хоче бути з клубом. Його зарплата для нас не проблема, Шева отримуватиме на рівні наших основних зірок.

Найоплачуваніші футболісти "Мілана" мають $6 млн євро. У англійському "Челсі" він отримує 9 млн євро на рік.

Рік тому "Челсі" заплатив за Шевченка $45 млн євро. Зараз англійці хочуть отримати за форварда 30–35 млн. "Мілан" хоче взяти Шевченка в оренду на один-два роки і заплатити втричі менше. Лідери "Мілана", Паоло Мальдіні, Дженнаро Гаттузо та Кларенс Зеєдорф, не хочуть, щоб Шева повертався до клубу.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі дає 80 відсотків, що Шевченко повернеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі