вівторок, 16 лютого 2010 18:28

"Баварія" стала фаворитом

Сьогодні, 17 лютого, ще чотири команди розпочнуть боротьбу у 1/8 фіналу футбольної Ліги чемпіонів.

"Баварія" (Мюнхен, Німеччина) – "Фіорентина" (Флоренція, Італія)

21.45. Мюнхен. Стадіон "Альянц Арена" (розрахований на 69 000 глядачів)

Суддя: Т. Овребо (Норвегія)

Після жеребкування 18 грудня шанси команд були практично рівними. Але за два місяці розклад сил істотно змінився. "Баварія" набрала надпотужний хід, вигравши 12 матчів поспіль. Повернувся після травми півзахисник мюнхенців Рібері. У разі необхідності готовий вийти на поле форвард Клозе, який залікував ушкодження. "Фіорентина" в останніх п"яти матчах чемпіонату Італії здобула одне очко і посідає 11 місце. Знову оскандалився на допінгу форвард "фіалок" Муту. Його дискваліфікували. І без того ненадійна оборона італійців потерпатиме через відсутність Ґамберіні — проблеми з плечем. Втратив бомбардирський хист Джилардіно.

ТБ: "Спорт-2", "НТВ+спорт"

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 70%–30%

"Порту" (Порту, Португалія) – "Арсенал" (Лондон, Англія)

21.45. Порту. Стадіон "Драгау" (розрахований на 50 948 глядачів)

Суддя: М. Ганссон (Швеція)

"Порту" невдало виступає у національному чемпіонаті, перебуваючи на третій позиції. Щоправда, команда поступово покращує свою гру. Повернувся до складу ключовий центральний оборонець Бруно Алвеш. "Арсенал" має проблеми у нападі — травмовані Аршавін та ван Персі. Невідомо, як позначиться на гостях важкий графік у англійській прем"єр-лізі, де "каноніри" за 10 днів зіграли із "Манчестер Юнайтед", "Челсі" та "Ліверпулем". Хоча перед матчем на "Драгау" лондонці тиждень відпочивали.

ТБ: УТ-1, "Спорт-1", "НТВ+футбол"

Шанси на вихід до 1/4 фіналу: 40%–60%.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" стала фаворитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі